inimesed

Ära kutsu Soome turisti Tallinna kusele!

Soome turistid on ihned, joomarid ja kasvatamatud. Need hinnangud pole uudiseks. Kuid ainult soomlane suudab tulla mõttele, kasutada Harju tänava äärse haljasala lillepeenart oma väikse lapse pissipotina. Just selline avalik urineerimine toimus 6. mail.

Ma oleksin jätnud selle paljastuse soomlaste loomuse kohta tegemata ,kuid üks nende „ajakirjanik“ võttis suu täis Tallinna taksonduse teemal. Olen ka ise üsna sage taksoga sõitja ja võin öelda, et minu jaoks on taksod olnud alati piisavalt puhtad. Juhtidega pole olnud ka arusaamatusi sihtkoha või kõneldava keele osas, kuigi mõni neist on eesti keelt mõiganud väga kaudselt. Olen seisukohal, et kui sa juba taksosse istudes oled üleolev ja jätad juhmi inimese (kes ei taju olukorda) mulje, siis sulle ka koht kätte näidatakse. Ajakirjanik Sami Lotila on tõenäoliselt pettunud, et taksojuhid ei ümmarda enam Soome vodkaturiste kui ehk 15 aastat tagasi. Tead mis, vahepeal on siin palgad tõusnud ja sellise ihnsa rahva kui soomlaste väiklased soovid ei väärigi mingit tähelepanu.

Artikli kirjutaja unistab endiselt mingist kommunistlikust utoopiast, kus taksode hinnad oleksid kõik ühtsed ja tellimused käiksid läbi ühe operaatorfirma.
Kokkuvõttes peaks Tallinn tegema kõik, et vodkaturistid käiksid virisemas ja oma ihnsust demonstreerimas kusagil mujal. Aga õigus jah, ega neid Rootsigi pool enam keegi ei oota.
Täna oli Tallinn täis itaalia ja inglisekeelseid kruiisilaevade turiste ja nendest on tulu ka turismiga tegelevatel ettevõtjatel, mitte ainult viinapoe pidajatel.

Suomalaset turistid virtsavat Tallinnassa kukkien keskellä
Soome turistid on lõpetanud kusemise Tallinnas Harju tänava lillepeenras. 6. mai 2008 kell 19:21 (Suomalaset turistid virtsavat Tallinnassa kukkien keskellä)

Sama pilt nüüd ka suuremalt, et oleks rohkem tausta näha ja võiksite veenduda, et need on tõesti Harju tänava äärset haljasala ääristavad seinad. See sama haljasala, kus talvel oli liuväljak ja praegu on jalutajate jaoks pingid.

Väike poiss on oma häda ära teinud ja vanaema paneb püksiluku kinni.

Nüüd üks suur pilt vanaemast, kes viis oma lapselapse lillepeenrasse kusele.

Ja teine naine, tõenäoliselt siis väikse lapse ema, kes vaatas kogu toimingut ca 30 meetrit eemalt pealt.

Soomlaste õnnetus on selles, et nende rahvas on liialt kaua aega elanud eraldatuses ja sugulaste vahelised abielud on oma jälje jätnud sündinud lastele. Tahate selle kohta tõestust? Aga palun!

26 Tallinnas Vabaduse väljaku ääses trammipeatuses.
Sigajoobes soome meesturist roosa kleidiga, õlleklaas käes, eestlaste leinapäeval 14. juunil 2008 kell 15:26 Tallinnas Vabaduse väljaku äärses trammipeatuses.

PS. Ma olin seda teksti kirjutades sama üldistav soomlaste kohta hinnangu andmisel kui Sami Lotila arvustades Tallinnas sõitvaid taksosid, taksojuhte ja erinevaid taksofirmasid.

2 thoughts on “Ära kutsu Soome turisti Tallinna kusele!

  • Taksojuht on klienditeenindaja ja peab tegema oma tööd professionaalselt isegi, kui kliendil on halb tuju ning ta ei käitu viisakalt. Hiljuti maksis tuttav taksojuhile 200se arve 500sega. Taksojuht muutus pahuraks ja hakkas kobisema, et tal pole tagasi anda, kui kõik suurte rahadega tulevad. Lõpuks andis lubamatu sarkasmiga raha tagasi. Talle öeldi ust sulgedes, et “türa, tõmba nahui siit”, ja õigesti tehti. klienditeeninduse taset pole Eestimaal ollagi, seda räägivad kõik, kes sellest valdkonnast midagi teavad.

    Reply
  • klienditeenindaja ei pea ka idioodi talda lakkuma. kui klient on munn, siis teda sellena ka kohtlema peab.

    Reply

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga