inimesed

Ärapanija Liis Lass tegi Rauale ära

Tuleb tunnistada, et kuni eilse Liis Lassi intervjuuni oli ka minul eelarvamus tema suhtes. Ennekõike senise meediakuvandi ja mõnevõrra blondi pea pärast. Kuid tuleb tunnistada, et kuuldud jutt oli mulle sümpaatne. Kritiseeris pealiskaudset meediat.

Ma tean ajakirjanike survet kiiremini, löövamalt ja skandaalsemalt kirjutada, kuid selle juures minnakse kasumi teenimiseks üle inimsaatuste. Kui keegi on liiga kaua masinas pöörelnud ja mõnevõrra räsituna tunduv ka kirjutajatele endile, siis võetakse uus liha ja tsükkel läheb täistuuridel jälle tööle. Samamoodi oli Liis Lassi endaga, kes alustas ilmakraadide lugejana (isegi paljaste tissidega!) kuid omandas siis ajakirjanike jaoks arvamusliidri maine, kellele helistati vastavalt vajadusele siis kuulsuse, ilusa tibi, bitchi või lolli blondiini tsitaadi saamiseks. Igatahes on praeguseks ta meedia suhtes muutunud vägagi läbinägevaks ja seetõttu võiks teda kuulata need õnnetud, kes lihtsameelsusest lähevad oma elusid seal täis tegema. Viimase näiteks on Kanal 2 saade “Tõehetk” ja seal Viktoria ning Gabrieli vahel toimunud suhtedraama.

Pealkirjas ärapanija kasutamine on ka asjakohane, sest kord asendas Liis Lass ka saates kibestunud Peeter Oja. Loodetavasti on minul Oja vanuseks saades veel selget mõistust, et võtta Prostamol ja mitte kaamera ette ronida.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=livddPhOzVg]

Liis Lass 4. septembri saates ajakirjaniku koostatud mõttetute kuulsuste TOP-i uudist kritiseerimas.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga