inimesed

Inimene kapotil=rullnokk Andrew Rebane roolis!

0808906-081127-kalev-rebane-ralli-juht-vaikeJah, kallid lugejad, see blondeeritud meesbeib on rahvuslane Kalev Andrew Rebane, kes eile sooritas 2 kilomeetrise sõidu oma punase Mustangiga, sundreisijaks kapotile klammerdunud Ühisteenuste töötaja. Olgu öeldu, Rebane ei olnud liiklus- ega parkimistrahvi ohus! Ta sooritas lihtsalt vales kohas pööret: Pärnu maanteelt Vabaduse väljakule. Seoses ehitustöödega platsil oli sealne läbipääs aga piiratud. Nii mõtles kaval rebane ennast sealt läbi pressida aga liikluse reguleerija, va kavalpea, hüppas hoopis kapotile ja klammerdus kojameeste külge. Ja nii läks sõit mööda Tallinna linnavalitsuse hoonest, piki Kaarli puiesteed, pöördega üles Toompeale (tavaliselt saab seda teed mööda Isamaa ja Res Publica kontorini, kuhu Rebane on nähtavasti harjunud sõitma), sealt jällegi mööda Falgi teed alla, siis Toompuiestee tänavale, siis Tehnika tänavale ja lõpuks Telliskivi tänav 27 maja ette. ETV hinnangul oli teekond umbes 2 kilomeetrit pikk.

0808905-081127-kalev-rebane-ralli-skinhead-kaart

Kaart TV3 ekraanilt

Miks Kalev Rebane autot kinni ei pidanud ja kapotile klammerdunud Ühisteenuste töötajat sundsõitja rollist ei vabastanud? Nagu ta ise järgnevas videos tunnistab, siis ta kartis teda, “sest ta oli temast suurem.” Tõenäoliselt kartis Andrew Rebane lihtlabaselt peksa saada. Ma olen mõnevõrra pettunud, et selline rahvuslane ja suur kisakõri, kes käis mitmel pool Tallinnas poliitiliselt provotseerimas osutus järsku nii kergesti endast välja viidavaks.

Andrew Rebane: “Keegi hull hüppas mulle kapoti peale. Tagus rusikaga vastu kapotti ja karjus midagi. Mina sattusin paanikasse. /…/ Ma kartsin lihtsalt, et saan peksa. Konkreetselt see mees oli nihuke turske, minust suurem onju ja nina oli lömmi löödud juba.”

Eesti Reformierakonna Ringhääling näitas Andrew Rebast kui kannatajat, kes tõenäoliselt ei saa politsei poolt õiglase kohtlemise osaliseks. No muidugi, kintsu kaapijad Gonsiori tänavalt.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=1Qdc_TZnGEA]

Seevastu TV3 oli suutnud saada ka pealtnägija mobiiltelefoniga tehtud video, kuidas Andrew Rebane ja tema punane mustang kihutavad mööda Kaali puiesteed (seal on ühesuunaline liiklus, antud juhul siis vastassuunas!) ja kapotil on näha helerohelises vestis kogu. Mul tuli just mõte! Äkki reageeris rebane sellele rohelisele vestile? Teate küll, et nagu poliitilise vastase värviga sarnasest spektri osast. Heletam küll kui Keskerakonna roheline aga ka neil on ohutusvestid samasugust helerohelist värvi.

Järgnevalt siis TV3 video ja Andrew Rebase kodumaja inimese kirjeldus.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=N27vJG9V93k]

Paneme siis pildi autojuhist

Kalev Rebane on tõeliselt ilus oma blondide kiharatega. Oleks ta šoti keldis, siis pimedas võiks igasuguseid eksitusi tulla.
Kalev Andrew Rebane on tõeliselt ilus oma blondide kiharatega. Oleks ta šoti keldis, siis pimedas võiks igasuguseid eksitusi tulla.

hö-hö-höö

Kalev rebase auto kapotil olnud sundreisija kirjeldab oma kinni hoidmisi.
Andrew Rebase auto kapotil olnud sundreisija kirjeldab oma kinni hoidmisi.

Lõppu veel ka Kalevi auto pilt:

0808902-081127-kalev-rebane-auto

Küsitlus

[polldaddy poll=1145880]

Lisatud 22.02.2021

Rebane võis vahetada nime ja Kalev-Andres asemel on Andrew, kuid rullnokk on ta edasi. 2018. aasta seisuga oli teda karistatud 22 korda väärteo eest Liiklusseaduse rikkumise eest.

Karistusregistri andmetel on Andrew Rebast varasemalt 21 korda karistatud väärtegude toimepanemise eest, kuid temale määratud rahatrahvid ei ole mõjutanud isikut seaduskuulekalt käituma ning hoiduma lubatud sõidukiiruse ületamisest. Menetlusalune isik on enda süüd tunnistanud, kuid ainuüksi see asjaolu ei näita tema käitumise paranemist. Kuna varasemad karistused ei ole andnud mõju, on kohtuvälise menetleja esindaja seisukohal, et antud rikkumise eest ei ole otstarbekas karistada isikut mitte rahatrahviga, vaid juhtimisõiguse äravõtmisega sanktsiooni keskmises määras. Vaid sellisel viisil on võimalik muuta menetlusaluse isiku harjumuslikku õigusvastast käitumist liikluses ning mõjutada teda edaspidi käituma õiguskuulekalt ja liiklusohutuse tagamise õiguslikke meetmeid arvestavalt./…/

Karistusregistri väljavõtte kohaselt on kaebuse esitajal 21 kehtivat väärteokaristust, sellel aastal on menetlusalune isik toime pannud 2 kiiruse ületamist ja eelmisel aastal samuti 2 kiiruse ületamist. Samuti on isikut karistatud muude liiklusalaste süütegude toimepanemise eest. Menetlusalune isik on tasunud rahatrahvid 4 varasema kiiruse ületamise eest, muud karistused on tasumata. Ainult kiiruse ületamise eest rahatrahvide tasumine ei näita isiku käitumise paranemist. Pannes toime järjekordse kiiruse ületamise ei ole menetlusalune isik sellest vajalikke järeldusi teinud, millest nähtub tema ükskõiksus ja hoolimatus nii enese kui kaasliiklejate suhtes, mistõttu on kohtuvälise menetleja esindaja seisukohal, et menetlusaluselt isikult juhtimisõiguse äravõtmine põhikaristusena on avalikkuse huvides ülekaalukam kui menetlusalusele isikule ajutiselt kujuneda võivad ebamugavused.

Allikas: Väärteoasja number 4-18-4917, sõiduki juhtimisõiguse äravõtmisega tähtajaga 3 (kolm) kuud

.

One thought on “Inimene kapotil=rullnokk Andrew Rebane roolis!

  • 16. juuni õhtul kell 21.16 tuli kõne, milles sooviti selle teksti kustutamist. Küsisin digitaalselt allkirjastatud soovi siin kontaktina toodud aadressile ja veendusin, et Andrew Rebane edastas selle. Pärast seda kui saatsin omalt poolt 3 valikut sisaldava kirja, ei ole rohkem ühendust võetud. Korduvale kirjale ei reageeritud.

    Reply

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga