Inimene kapotil=rullnokk Kalev Rebane roolis!

0808906-081127-kalev-rebane-ralli-juht-vaikeJah, kallid lugejad, see blondeeritud meesbeib on rahvuslane Kalev Rebane, kes eile sooritas 2 kilomeetrise sõidu oma punase Mustangiga, sundreisijaks kapotile klammerdunud Ühisteenuste töötaja. Olgu öeldu, Rebane ei olnud liiklus- ega parkimistrahvi ohus! Ta sooritas lihtsalt vales kohas pööret: Pärnu maanteelt Vabaduse väljakule. Seoses ehitustöödega platsil oli sealne läbipääs aga piiratud. Nii mõtles kaval rebane ennast sealt läbi pressida aga liikluse reguleerija, va kavalpea, hüppas hoopis kapotile ja klammerdus kojameeste külge. Ja nii läks sõit mööda Tallinna linnavalitsuse hoonest, piki Kaarli puiesteed, pöördega üles Toompeale (tavaliselt saab seda teed mööda Isamaa ja Res Publica kontorini, kuhu Rebane on nähtavasti harjunud sõitma), sealt jällegi mööda Falgi teed alla, siis Toompuiestee tänavale, siis Tehnika tänavale ja lõpuks Telliskivi tänav 27 maja ette. ETV hinnangul oli teekond umbes 2 kilomeetrit pikk.

0808905-081127-kalev-rebane-ralli-skinhead-kaart

Kaart TV3 ekraanilt

Miks Kalev Rebane autot kinni ei pidanud ja kapotile klammerdunud Ühisteenuste töötajat sundsõitja rollist ei vabastanud? Nagu ta ise järgnevas videos tunnistab, siis ta kartis teda, “sest ta oli temast suurem.” Tõenäoliselt kartis Kalev Rebane lihtlabaselt peksa saada. Ma olen mõnevõrra pettunud, et selline rahvuslane ja suur kisakõri, kes käis mitmel pool Tallinnas poliitiliselt provotseerimas osutus järsku nii kergesti endast välja viidavaks.

Kalev Rebane: “Keegi hull hüppas mulle kapoti peale. Tagus rusikaga vastu kapotti ja karjus midagi. Mina sattusin paanikasse. /…/ Ma kartsin lihtsalt, et saan peksa. Konkreetselt see mees oli nihuke turske, minust suurem onju ja nina oli lömmi löödud juba.”

Eesti Reformierakonna Ringhääling näitas Kalev Rebast kui kannatajat, kes tõenäoliselt ei saa politsei poolt õiglase kohtlemise osaliseks. No muidugi, kintsu kaapijad Gonsiori tänavalt.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=1Qdc_TZnGEA]

Seevastu TV3 oli suutnud saada ka pealtnägija mobiiltelefoniga tehtud video, kuidas Kalev Rebane ja tema punane mustang kihutavad mööda Kaali puiesteed (seal on ühesuunaline liiklus, antud juhul siis vastassuunas!) ja kapotil on näha helerohelises vestis kogu. Mul tuli just mõte! Äkki reageeris rebane sellele rohelisele vestile? Teate küll, et nagu poliitilise vastase värviga sarnasest spektri osast. Heletam küll kui Keskerakonna roheline aga ka neil on ohutusvestid samasugust helerohelist värvi.

Järgnevalt siis TV3 video ja Kalev Rebase kodumaja inimese kirjeldus.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=N27vJG9V93k]

Paneme siis pildi autojuhist

Kalev Rebane on tõeliselt ilus oma blondide kiharatega. Oleks ta šoti keldis, siis pimedas võiks igasuguseid eksitusi tulla.
Kalev Rebane on tõeliselt ilus oma blondide kiharatega. Oleks ta šoti keldis, siis pimedas võiks igasuguseid eksitusi tulla.

hö-hö-höö

Kalev rebase auto kapotil olnud sundreisija kirjeldab oma kinni hoidmisi.
Kalev rebase auto kapotil olnud sundreisija kirjeldab oma kinni hoidmisi.

Lõppu veel ka Kalevi auto pilt:

0808902-081127-kalev-rebane-auto

Küsitlus

[polldaddy poll=1145880]

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga