inimesed

Öölaulupeo lõpulaul Liisi Koiksonilt

Liisi Koikson “Puu on puude kõrgune” oli ärkamisaja öölaulupidude 20. aastapäeva kontserti Märkamisaeg viimaseks lauluks. 20. augustil kell 3.05 oli Lauluväljakule jäänud üsna vähe kuulajaid, kuid esitus on isegi peale jooksvate tiitrite kiuste hästi võimas. Super, Liisi!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ck1Y6kR9fTU]

http://www.youtube.com/watch?v=ck1Y6kR9fTU

Minule meenutab selle kuulmine alati eelmise aasta noorte laulupeo lõppu, mida juhtusin ka telekast nägema ning see laul oli juba tookord selline, mille peale mul tekkis küsimus, et kas mehed võivad ka nutta? Nimelt see laul tekitab minus väga tugevaid emotsiooone. Ärge küsige miks, sest ma ei tea ja mul pole ka psühholoogi, kes selle üle oleks juurelnud.

Selline vahemärkus veel ka, et ma ise Öölaulupeol kohal ei käinud ja telekast otseülekannet samuti ei jälginud aga salvestasin seda dvd salvestajaga. Ometi läks mul täpselt enne kella kolme öösel uni ära ja kontorollides salvestajast, kas ikka üritus veel kestab või on läbi saanud, siis juhtusin seda laulu ka otse nägema. Eriti sürr oli muidugi tänavalt kostev ehitusmüra, sest trammikoondise mehed tegelesid seal liiprite remondiga. Seda oli isegi kummaline mõelda, et tuhandete inimeste laulmise või koduteele asumise ajal tehakse kusagil ka tõsist tööd ja mitte ainult ei lustita.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga