Dubrovka gaasitamise aastapäev ja jõuluhullus

Täna on siis Moskva Dubrovka teatris toimunud massi-gaasitamise aastapäev, kus Vene väed pumpasid Nord-Ost etendust vaatama tulnud ja seal pantvangi võetud inimesi täis saali siiani avalikustamata gaasi, mille tõttu suri 129 venelast. Enamik neist lämbus oma okse sees! 41 Tšetšeenia vabadusvõitlejat mõrvati enamasti püssikuuliga ja unepealt.

Gaasitamine toimus pärast mitmepäevast piiramist, varahommikul, kui enamik pantvange magas, nagu ka nende vangistajaid. Tookordne president Vladimir Vladimirovitš Putin oli selles “päästmisest” ehk inimeste taevasse saatmisest sellevõrra osaline, et käis pärast haiglas neid vaatamas. Kaamerad näitasid teda siis kui gaasitatud inimesed magasid või olid teadvuseta, sest isegi Venemaa ajakirjanduskontroll poleks suutnud neile viisakat sõnavara suhu monteerida ja nende arvamus suhtumisest oleks olnud üks pikk piip-piip-piip-piiks-piip-piiks rida. Hiljem üritasid mõrvakatse (gaasitamise) üle elanud moskvalased asja kohtusse viia ja kahjutasu nõuda. Selle edukuse kohta ei oska praegu paraku midagi arvata, kasutage ise otsingut või lugege venekeelseid ajalehti.
putin gaasitab inimesi

Pilt www.gazeta.ru/

Jõulude teemal vee niipalju, et kuulsin täna hommikul 8.59 ajal esimest korda jõululaulu. See hullus hakkab jälle pihta ja süvenevate sümptomitega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga