inimesedpoliitika

Näopeks tegi Keskerakonna populaarseimaks

Viimased 2 kuud Keskerakonna juhitavatest linnadest korruptsiooni otsimist on meedia turmtules andnud hoopis vastupidise tulemuse. Detsembris toetas Keskerakonda 35 protsenti elanikest ehk kaheksa protsenti rohkem kui novembris. Mida rohkem parempoolsed näopeksu Keskile teevad, seda rohkem rahvas neid pooldab.

Kõigi teiste erakondade toetus detsembris aga langes. Reformierakonda toetas 29 protsenti, Isamaa ja Res Publica Liitu 13 ja sotsiaaldemokraate kaheksa protsenti. Valitsuse kolmikliidu parteide toetus oli seega endiselt kokku 50 protsenti. Andmed pärit Delfist.

Kaader filmist Tuulepealne maa kus peksti läbi seinale punalipu riputanud ja nõukogude laule laulnud mees.
Kaader filmist Tuulepealne maa kus peksti läbi seinale punalipu riputanud ja nõukogude laule laulnud mees.

Sõna näopeks on antud teksti juures kasutatud illustreerimaks Keskerakonna maine mustamise tehnoloogiaid. Kuigi tegemist opositsiooniga, näib Toompea erakondadel olevat endiselt kõige peamine eesmärk ühe linnapeaga hirmutamine, et jumala pärast nad oma ristilipuga ei peaks riigipiruka juurest ära minema. Isegi siis kui see pirukas on viimased pooltest aastat aina väiksemaks kuivanud ja isegi pealt hallitama läinud aga Andrus, Ivari ja Mart ei saa oma ego tõttu tunnistada oma läbikukkumisi.

[polldaddy poll=1223626]

One thought on “Näopeks tegi Keskerakonna populaarseimaks

  • Ma arvan, et inimesed on pettunud ja väsinud ning mingi umbne “nii enam ei saa” tunne otsib väljundit ja väljapääsu.
    Ameeriklased olid Bushi-stiilis poliitikast ja skandaalidest väsinud, läksid demokraatide peale välja oma lootustega, meil ehk vaadatakse vahelduseks Keski kui teise dominantse poliitjõu poole, aga … nii USA demokraadid kui Kesk toovad inimestele samuti vaid pettumuse, mitte väljapääsu.

    * ei toeta kedagi.

    Reply

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga