Reformikate Paremad Uudised enam ei ilmugi

Kõik on läbi, kõik on läbi! Reformierakonna ajaleht “Paremad Uudised” jättis ilmumistes terve kuu vahele. Detsembris polnud neil järelikult millestki kirjutada. Või ei soovinud nad siis majanduse allakäigu faasis oma kollaste uudistega lehvitama tulla? See oleks olnud sama asjakohatu kui Titanicu kaptenil anda käsk kõik päästepaadid köitega kinni siduda, sest tema juhitud edukalt laevalt pole kellelgi põhjust lahkumiseks. Laev pidavat olema uppumatu ja Eesti teel viie jõukama Euroopa Liidu liikmesriigi poole.

www.reform.ee
www.reform.ee

Kas pole sümboolne, et novembri ajaleht lubas esilehel majandusele uut hoogu? Täpsustamata jäi, kas üles või allamäge. Kui arvestada reedete maksu(töö)vabaks tegemist juba oktoobri alguses, siis mõjub ka selline optimism roosa mannavahuna. Mina muideks põlgan mannaputru, sest see on üks äraütlemata lahja lurr aga reklaamiagentuuri poolt kohevaks klopituna läheb ta valijate kurgust äraütlemata kergelt alla.

Loodetavasti oli tegemist siiski ajutise viivitusega ja peatselt saame värskeid “Paremaid Uudiseid” lugeda. Kasvõi siis firmalt Hold OÜ (kes ei taibanud, lugege ülevalt reformikate valimismasina kohta)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga