inimesed

Liis Lass viis riigikogu liikme Ilvese vastuvõtule

Mulle sattus just laupäeval kätte eelmise aasta septembri või oktoobri Kroonika, kus sees uudis Lauri ja Oksana Laasi abielu lahutamisest. Mõtlesin just lõunal, et huvitav, kas nüüd läheb Lauri üksinda. Nüüd teatab Delfi skandaalist, et läks Liis Lassiga. Noh, seda oligi arvata kui Elmar Liitmaa sõitis üksinda Taimaale. Või ei saanud Liis lennuväljalt minema.

0808802-liis-laasi-delfis

Ma ise seda kätlemist ei juhtunud nägema aga õnneks on kogu üritus varsti plaadil ja siis saab kasvõi kaaderhaaval üle vaadata.

Delfi suutis halvas mõttes üllatada. Esiteks ei ilmne tekstist, milles seisnes skandaal. Oleks siis võinud välja kirjutada. Kas Liis Lassil on olnud liiga palju suhteid ja Lauri Laasi käevangus oodati Peterburis töötavat Oksanat?

Ma siiski arvan, et tegemist võis olla valimiste aastal samasuguse trikiga nagu tegi Urmas Reinsalu kui viis Arnold Rüütli vastuvõtule Carmen Kassi.

Liis Lass on näidanud ennast sõnaosava ja aruka naisena, vähemalt vaidluses Mihkel Rauaga. Ma üldse ei imestaks kui tal oleks ka poliitilisi ambitsioone, sest enese näitamise edevust on tal kindlasti, sest muidu ta poleks telerisse trüginud ja poliitika on enese näitamiseks ning rääkimiseks isegi parem koht. Palju sa ikka ilmateate kõrvale oma maailmavaatest rääkida saaksid.

Huvitav, kuidas seda Lassi portaal kajastab?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga