Liikluspolitsei tööd teevad pealekaebajad

Kindlasti olete tähele pannud teleuudistest lugusid, mis ülistavad ohtlikust autost ja selle juhist politseile teada andnud inimestest. Jäetakse mulje, et purjus juhi märkamise kahtlus on tänuväärne. Tegelikult on see pealekaebamine. Kohitsetud politsei aga vajab kitujaid, sest nad ise suudavad vaevu väljakutsetele sõita. Mingist teede järelvalvest oleks siinkohal rääkida kohatu. Niipalju kui ma mäletan selle sajandi valitsusi, siis kõigis on siseministrid teinud mingil kujul politsei reforme. Küll on muudetud struktuure ja nimesid aga ka prioriteete. Ma arvan, et see oli rullnokk ja Ken-Marti Vaheri ajal kui ka kontori politseinikud saadeti tänavatele patrullima.

Loe lisaks
Valvas liikleja aitas tabada teel vingerdava purjus veokijuhi

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga