inimesedpoliitika

Vaheta valitsust, mitte kodumaad

See on ikka täieline võlariik kui rahandusminister Ivari Padar ise kogu riigi eelarve ja finantside eest vastutaja on vähemalt 2 kuud võlgu. Äripäev kirjutab, et veel märtsi algul oli Sotsiaaldemokraatide esimehel ja Andrus Ansipi valitsuse ministril võlgnevus 49 643 krooni. Lisaks intressid 770 krooni.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=A2HLhO0x4i0]

Vaheta valitsust, mitte kodumaad!

Padar ütleb Äripäevale, et müüs eelmise aasta lõpus karja maha.

“Mul olid seal maarendid ja asjad …Mul tekkisid teatud maksed, millelt pidin käibemaksu tasuma. Aga enda asjad jäid toona tagaplaanile ja… Käibemaks jäi maksmata! Mis teha! Enda hooletus! Puhtalt enda süü! Keerulistel aegadel jäid mõned enda asjad lihtsalt kahe silma ja tooli vahele!” ei salga Padar maksuvõlga.

Minister möönab, et maksuametnikud on talle korduvalt võlga meelde tuletanud, aga ikka on raha üle kandmata jäänud. Paar päeva tagasi meenutas võrokesele võlga ka tema raamatupidaja.

“Ei noh. Minu viga! Võlg on võõra oma! Saab makstud! Mul peaks see summa isegi praegu arvel olema. Võlg saab veel selle nädala jooksul makstud,” lubab Padar.

allikas: http://www.ap3.ee/Default2.aspx?ArticleID=2fde2e8a-5fa6-48af-940b-371871f8ee1f&open=sec

Polegi eriti midagi imestada kui võlgu olemine on jõudnud juba riigi tippu välja.

Kui Ivari maksis nüüd märtsi algul ära 50 tuhandese võla siis tema bruto palka ca 62 tuhat arvestades võis see olla kogu tema eelmise kuu palk.

Tea kas tal vaesekesel laenude ja liisingute tasumiseks üldse raha jäigi? Ja millest elab siis tema uus “maasika” kaelale imeja? No see uus voodiloom, kellega avariisse sattus.

Ära vali sotsi, ta petab sind! Just samamoodi kui Ilvese poolt hääletanud 75 tuhat inimest said petta, sest Toomas tuli poole aja pealt presidendiks.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga