poliitikatelevisioon

EÜSi vähkkasvaja kombitsad AK eetris

Kirjutasin valimised2009.com lehel esmaspäeval 25. mail kuidas Indrek Tarandile ennustati valituks osutumist ja sellest tegi loo Urmet Kook isiklikult, uudistetoimetuse juht, kes viimati oli ekraanil 2003. valimisdebattide ajal. Siis töötas ta veel Päevalehes. Nüüd kirjutas Õhtuleht:

Tegemist oli sedavõrd tähtsa sündmusega, et sellega otsustas eetrisse minna ETV uudistejuht isiklikult, kes harilikult ju ise uudiseid ei trei. Üksikkandidaat sai lahedalt eetriaega erakondade tõrvamiseks, kuid ükski partei enese kaitseks sõna ei saanud. Muidugi võib väita juhuseks seiga, et nii üksikkandidaat kui ka temast esiuudise teinud toimetusejuht on mõlemad EÜSi seltsimehed.

Nii tuleb ka AKd vaadata kui «Vremjat», lugedes tegelikke uudiseid välja ridade vahelt.

http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=331080

Kook, Urmet | EÜS Sirvilauad
Tarand, Indrek | EÜS Sirvilauad
Mina arvan, et ärme usu neid reitinguid, mis mõnede firmade puhul on märgatavalt mööda pannud ja seda isegi mõned päevad enne valimiste toimumist.

ETV on juba ammu kaotanud on sõltumatuse. Ta on muutunud pilti näitavaks klikimeedia klooniks, kelle töötajad vihkavad pataoloogiliselt Keskerakonda.

Lisan juurde, et 4. juunil on EÜS-i lipu aastapäev ehk sini-must-valge EÜS-i värvi reklaamimiseks kulutatakse ka riiklikult raha, sest vennaskond on usurpeerinud Eesti Vabariigi ajud. Ma arvasin siiani, et riigi viis mülkasse parempoolne poliitika aga tundub, et pigem sõrmuste vennaskond.

Tuletage ka meelde kuidas Andres Anvelt esines ETV-s 90 minutit ehk 1,5 tundi Tähelaeva saates ja tõrjus klassivendade Indrek Treufeldti ja kellegi teise pilalaulu tema poliitikasse minemisest. Algselt oli saade eetris pühapäeva hommikul, mina vaatasin kordust teisipäeva hilisõhtul ja kolmapäeva hommikul tuli teade Anvelti astumisest sotside hulka. Seega tegi ETV poliitilist reklaami valitsuse erakondadele!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga