Laibakärbes lendab Äripäeva korjuse peal

Midagi jälki on Äripäeva nimelise lehega juhtunud. Neil lendab vasakus nurgas rõvedalt paks kärbes ringi. Ma ei ole kindel, kas see on porikärbes, kes leidis soppa ja valmistub munema. Või on see laibakärbes, kes kavatseb roiskuva roosa ajalehe sisse muneda, et vakladest saaks uus elu sündida.

http://www.ap3.ee sisaldab lendavat porikärbest. Ilmselt tundis ta haisema läinud ajakirjanduse hõngu.
http://www.ap3.ee sisaldab lendavat porikärbest. Ilmselt tundis ta haisema läinud ajakirjanduse hõngu.

fui-fui-fui

Tuli välja, et see on tellimise reklaam. Hinnaks tahavad saada 99 krooni.

Mina sain ühe 6 korda nädalas ilmuva päevalehe 6 kuuks hinnaga 60 krooni kuus ehk 2 krooni päevas. See on mõistlik hind. Kadestage, kes te tellite seda sama lehte umbes 4 korda kallimalt!

Teisipäeval ja kolmapäeval oli neil selline totakas lahendus, mis näiteks varasema artikli viite peale viskas esilehele, kus oli takistav tekst ja üritati tellima veenda. Ma ütleks, et tookord oli see lugejate sihilik takistamine, sest soovitud linki ei olnud taolise lahendusega hiljem kuidagi võimalik lugeda või soovitud artiklini jõuda.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga