Minul on tüdimus Jacksoni surma kajastamisest

Täna on 2. juuli ja endiselt võib “valge” laulja Michael Jacksoni kohta kajastusi leida. Äkki aitaks sellest?

Kirjutasin juba 27. juunil kirjatsura blogis sarnasel ülekajastamise teemal:

Minule jäi ka selline ühe inimese surma teate hüsteeria mõõtmeid omandav edastamine võõraks ja vastumeelsust tekitavaks. Ma kehitaks selle peale õlgu, sest kuigi tunnustatav muusik, oli tema elu lõpp 500 miljoniga miinuses. Seega siis nagu ei tahaks kuidagi eeskujuks tuua või järgi teha.
Seda ETV saatekava muutust nägin samuti ja mul oli ka sama efekt, et jätke ometigi õhtuse luuletuse aeg sellest puutumata. Erilise “lipitsemisega” tahtsid hakkama saada vikerraadio ajakirjanikud, kes panid Uudis+ saates päeva küsimuseks: Kes on teie arvates mõjutanud enim maailma popmuusikat? Ma olin rahul, et tulemused olid: 51 % The Beatles, 23 % Elvis Presley, 15 % Jackson, 7 % keegi muu ja 4 % Rolling Stones. Vähemalt taoline kaastunde lunimine ei läinud läbi.
Kui inimest surma järel liiga palju ülistada, siis see muutub juba vastumeelseks. Selle pärast jätsin ka oma blogis igasuguse viite sündmusele tegemata ja kasutaksin Kirjatsura blogi oma tähelepanekute avaldamiseks, sest tema kirjutatu on samahästi minu arvamust väljendav ja milleks hakata kordama.

See eelnev oli siis 26. juunil toimu kohta.

Täna on endiselt Õhtulehe netis üleval pilt:

Leia 3 erinevust. ohtuleht.ee 2. juulil 2009
Leia 3 erinevust. ohtuleht.ee 2. juulil 2009

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga