Mõnikord on parem detaile mitte märgata ja vaadata videot

Leidsin täna Päevalehest pildi, mis minu mõõdupuu järgi ei ole objektiivi ette jäänud inimest kaunistav. Näiteks selline pilt iluuisutamisest (Venemaal väga populaarne, sealsed kuulsused ka uisutasid ja ei laulnud-tantsinud). Muidugi videos oleks asi olnud ehk isegi visuaalselt nauditav. Aga selline stopp-kaader hetkest oma detailsusega on isegi hirmutav.

iluuisutaja foto 23sept09 epl
iluuisutaja foto 23sept09 epl

Selles mõttes hirmutav, et tõmbab tähelepanu hoopis spordiala mitte puudutavale küsimusele ehk siis riietusele.

Igatahes, selline väike tähelepanek. Mingeid järeldusi ei maksa sellest teha, me kõik oleme inimesed ja küllap tehakse ka järgmine kord visuaalselt nauditavam valik.

Ma mõtlesin ka kogu artikli pildi lisamisele koos kujutatu ja fotograafide nimedega aga siis mõtlesin, et google või mõne muu otsinguga hakkaks see välja tulema ja ma ei ole kindel, kas ühe iluuisutaja jaoks oleks see foto, mida ta tahaks enda nime juures näha.

Või mida teie arvate?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga