Pean kiitma oma ennustamise oskust

Täna hommikul tegin siis postituse e-hääletuse osaluse protsentide ennustusest. Prognoosisin, et reede õhtuks on neljapäeva 19000 häälele lisandunud 13272 häält. Tegelikult sai nende kahe summa täpselt 32 272 täis kell 22:15 ja ma õnnitlen ennast sellise täpsuse üle. Või õigemini tabasin seda ühte ainsamat numbrit ja pean nüüd tunnistama, et südaööks on summa mõnevõrra suurem.

0808405 elektrooniline e-haaletus osalus 32272 häält

Minu ennustuse järgi

peaks laupäeva südaööks lisanduma hääli nii palju, et kokku tuleb 37 960 hääletajat. Ilmselt pean seda korrigeerima, sest täna eksisin umbes 1 tunni ja 45 minuti jagu aga häälte ülelaekumist ei oska veel täpsustada.

Virgo Kruve

Siia kirjutan oma mõtteid ja tähelepanekuid Eesti elust. Mõnikord lisan ka teemakohaseid pilte, mis on minu tehtud kui pole nimetatud teist autorit/allikat.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga