Reformierakond põlgas minu annetuse ära

Pruukis vaid ajalehel Postimees mainida, et ma tegin tibatillukese annetuse septembis Reformierakonnale annetatud 2,84 miljoni krooni seast kui veel artikliga samal päeval kandsid nad selle mulle tagasi. No mis siis ikka. Saan aru, et summa oli liiga tilluke. Muidugi minu eksimus, et üritasin Eesti kahest liberaalsest erakonnast seda rahajumala teenrite oma meeles pidada. Edaspidi ma siis seda ei ürita. Vahemärkusena olgu öeldud, et alates 1. jaanuarist 2009 ei kuulu ma enam erakonda.

Tibatilluke osa kolmest miljonist toetuskroonist, mille Reformierakond kolmandas kvartalis kogus, tuli Keskerakonna liikmelt.
1997. aastast Keskerakonda kuuluv Virgo Kruve, kes kandideerib kohalikel valimistel Rakveres, on oma veebipäevikus Reformierakonda siiani pigem kirunud. Ometi annetas ta septembris oravaparteile 25 krooni. Sama suure summaga toetas Kruve Sotsiaaldemokraatlikku Erakonda.
Ühtekokku õnnestus Reformierakonnal kolmandas kvartalis koguda 2,84 miljonit krooni, Keskerakonna noos oli enam kui miljoni krooni võrra väiksem.

http://poliitika.postimees.ee/?id=174964

15. oktoobri Postimees kirjutab Reformierakonna kogutud annetustest ja alustab seda Virgo Kruve välja toomisega. Vahemärkusena olgu öeldud, et alates 1. jaanuar 2009 ei kuulu ma enam erakonda. foto www.postimees.ee
15. oktoobri Postimees kirjutab Reformierakonna kogutud annetustest ja alustab seda Virgo Kruve välja toomisega. Vahemärkusena olgu öeldud, et alates 1. jaanuar 2009 ei kuulu ma enam erakonda. foto www.postimees.ee

Võtsin asjast õppust ja edaspidi ma ei hakka panka teenustasuga rikastama, sest taoline annetuse edasi ja tagasi põrgatamine pole peale panga kellelegi kasulik.

Reformierakond tagasikanne Virgo Kruve annetusele
Reformierakond tagasikanne Virgo Kruve annetusele

Õnneks on Eestis ka teisi erakondi peale jõukurite oma, mida võib toetada ka väiksema summaga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga