Üsna kasutu on avaldada raha eest loetamatut teksti

Järgnevalt natuke ajalehe reklaami valmistaja kriitikat. Valge tekst on pandud helerohelisele taustale. Isegi mina pidin pingutama, et sealt sõnu välja lugeda aga mida peaksid tegema prillide kasutajad. Taoline ebaõnnestunud reklaam ilmus vähemalt kolmapäeval ja neljapäeval aga reedeks saadi õnneks natuke parem värvilahendus.

halvasti eristuv vaala keskuse reklaam ajalehes virumaa teataja 22. ja 23. oktoober. Foto Virgo Kruve
halvasti eristuv Vaala keskuse reklaam ajalehe Virumaa Teataja esiküljel 22. ja 23. oktoober. Foto Virgo Kruve

Üks ja sama reklaam ajalehe Virumaa Teataja esiküljel, hind 550 + käibemaks toimetuse hinnakirja järgi. Kusjuures seda vasakpoolset rohelist plönni näidati ka 21. oktoobril. Kes iganes selle reklaami tegi, peaks hüvitama taolise asjatundmatuse kulud Vaala keskusele kui tellijale. Reklaam peab olema selge, mitte määrivate värvidega, kasvõi must-valge.
Jään põnevusega ootama laupäevast ajalehte, sest areguruumi veel jagub. Kasvõi kirja suuremaks tehes ja keskele joondades, et poleks sellist tühja ruumi paremal ääres. Ma ei räägi siin mitte tilulilu reklaamist vaid ka kehva silmanägemisega inimestele info andmisest kaubanduskeskuse lahtioleku aegadest.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga