blogid ja internetteesti meediapoliitika

Valgete jõudude KOV valimine jäi toimumata

Veel üks varem kirjutatud jutt, mis jäi 18. oktoobril avaldamata aga nüüd veel vana aasta sees väärib üles riputamist.

Vahelduseks üks pilt ilma teemal. Nimelt saabus mulle nüüd akna taha ka see meedias mainitud lumine Eesti. Jah, õhtul hämardudes oli veel vihma ladistanud, terve päeva tegelikult. Nüüd õhtul 23 ajal vaatasin välja ja kõik lehtedes puud on lumega kaetud. Kes hästi vaatab, leiab sealt pildilt isegi õuna.

talv tuli ootamatult ja lumi kattis õunapuu foto virgo kruve 17okt09
talv tuli ootamatult ja lumi kattis õunapuu foto virgo kruve 17. oktoober 2009

Päris poliitikata ei saa siiski läbi, sest Mart Laar räägib jälle mingitest poliitika valgetest jõududest. Ära hakkab juba tüütama see 2005. kohalike valimiste eelne Tõnis Palts liigitus, kus kõik peale Keskerakonna oli valged.

mart laar valged poliitikud vihkamisest tulenev liigitus. äripäev.ee lehel
mart laar valged poliitikud vihkamisest tulenev liigitus. äripäev.ee lehel

Ma selle emotsioonidel rajaneva lahterdamise loo linki isegi ei hakka panema, kes väha tahab siis leiab selle natuke teistsuguse originaalpealkirja järgi:

Loe – Mart Laari 10 käsku IRLile, oravatele ja sotsidele!
17.10.2009 15:52
IRLi esimees ja Tallinna linnapea kandidaat Mart Laar loetleb enda ajaveebis asju, mis valmisedu korral ta Tallinnas kindlasti esimeses järjekorras käsile võtab. “Viimaste päevade jooksul on tulnud kuulda arvukalt reklaami, kus kutsutakse ikka selle ühe, suure sooja ja hea erakonna kandidaatide poolt hääletama, sest muidu kukub kohe kõik kokku ja algab üldine häda ja viletsus,” juhatab Laar enda tegemislubadused sisse. Ja lisab: “Võtsin siis IRLi, Reformierakonna ja Sotsiaaldemokraa

Selliselt tutvustas artiklit www.ap3.ee artikli RSS uudisvoo kokkuvõte.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga