Tiigri aasta soosikud

See aasta soosib päris kindlasti Skorpione ja Sõnne. Jäärad, Vähid, Kaljukitsed ja Kaalud on aktiivsed ja teokad, eriti kevadel ja suvel. Aasta algus ja viimased kuud on probleemikamad. Veevalajad ja Lõvid tulevad sel aastal endaga enam-vähem toime, kui nende vabadust ei piirata. Kaladele, Kaksikutele, Neitsitele ja Amburitele on aasta tõusude ja mõõnadega, peaksite ennast rohkem usaldama ning suvekuid aktiivsemalt ära kasutama.

http://www.virumaateataja.ee/?id=224281

Kõlab mõnevõrra juba nagu Eesti Panga prognoos majanduse arengutele. Eriti kui ei kontrolli ka varasemaid ennustusi üle ja leiad neist tagantjärgi kinnitust saanud arvamusi. Nagu näiteks Kadri Simson sidus möödunud pühvli aasta horoskoobis Keit Pentuse ja KOV valimiste tulemuse. Kusjuures ta ise on samuti draakon (horoskoobi järgi).

Madu (Toomas-Hendrik Ilves, Ester Tuiksoo, Kalle Laanet, Ivari Padar)

Maol on suur oht kaotada Tiigriaasta suurtes muudatustes oma tasakaal ning külm närv. Rahmeldamine, stress ja kiired muutused ei lase Maol end mugavalt tunda, kuid kasutades kainet mõistust oskab Madu end sellest kõigest taanduda ning valmistub Kassiaasta hüppeks.

http://kadrisimson.blogspot.com/2010/02/tiigriaasta-horoskoop.html

Järgmine tõotab tulla Ilvese aasta.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga