blogid ja internettpoliitika

Kes tahaks näha poliitikut nudistina?

Eilne ETV Erisaade kannatas nudistide rünnaku käes kui Anatoli Tafitšuk langes nudistide pantvangi ja pidi Tallinna poliitikutel teeneid nuiama. Keegi ei võtnud teda aga tõsiselt ja 2 korral pidid nudistideks kehastajad ta kaamera ees “füüsiliselt röövima.”

Ma ei tea kellele see võis meeldida aga minu meeles ei olnud see hea nalja piires. Inimröövid on täiesti tavalised ja neid on olnud ka Eestis. Kusagil 15 aastat tagasi oli täiesti tavaline, et dressides kantpead käisid inimesi kaasa võtmas ja pärast leiti kusagilt metsast või Ida-Viru mahajäetud kaevanduse šahti torust temast järelejäänu. Isegi Pullapää jäägrid viisid inimesi endaga kaasa. Seega on taolise pantvangi teemaga naljatamine tõuge veel mõnele põhiharidusega töötule järjekordse Ines Karu röövi plaanimiseks, et rikastelt raha saada. Kui Erisaade propageeris aga õiguse enda kätte võtmist ja seaduste eirama asumist, siis mina küll ei suuda leida põhjust sellisele vaatenurgale.

Kui nad oleksid tahtnud poliitikuid nudistideks värvata, nagu nad tegid ettepaneku Jaan Kundla´le, Kalle Palling´ule ja Imre Sooäär´ele riiete seljast heitmiseks, siis oleksid nad pidanud vaatama hoopis IRL-i ridade poole. Seal on ju Kristiina Bellanova (Raudsepp) kui Margot Truuver, kes mõlemad tunnevad naudingut ilma riieteta poseerimisest.

Erisaade poliitikud alasti ja nudistideks. Kaader 2. mai 2010 Erisaatest, kus roheline ja punane nudist on pantvangi võtnud Anatoli Tafitšuki.
Erisaade poliitikud alasti ja nudistideks. Kaader 2. mai 2010 Erisaatest, kus roheline ja punane nudist on pantvangi võtnud Anatoli Tafitšuki.

Muide, Margot Truuver on ilmselt asunud oma ajalugu internetis kustutama, sest pühapäeval läks youtube.com lehel kustutamisele tema aktipilte kiitnud Kanal2 lugu. Teine võimalus, et Rentsli Reporter kaebas oma loo levimise pärast. Ma küll ei saa selle põhjustest aru, sest nad ju kiitsid neid pilte!

Õnneks on sellest üleskirjutus ja koopiat Margot Truuver aktifotodest ja videost saab vaadata siin.

Nüüd ka üks üdini positiivne uudis. Üks õige poliitik ei karda midagi, ta julgeb rahva ette astuda ka alasti. Ja vähemasti on sellest aru saanud üks tragi eesti naine, kes kandideerib ka vallavolikokku. Margot Truuver
Poliitikat peetakse räpaseks mänguks, sest kõik muudkui lubavad, petavad ja varjavad. Vähemalt 1 poliitik on Eestis ikka selline, kellel pole midagi varjata. Isamaa ja Res Publica liidu nimekirjas kandideeriv Margot Truuver eksponeerib ennast internetis nii nagu jumal teda lõi. Naisest on tehtud kümnete kaupa alasti pilte, mis internetti kõigile imetlemiseks välja pandud. Veel hiljaaegu rippusid need kõik ka ühes eesti erootika portaalis. Seal tutvustas 28-aastane naine ennast lausega, et “kui tal mõistust oleks, siis ta sellel lehel ennast ei eksponeeriks” ja kellele ei meeldi, ärgu lihtsalt vaadaku. Selline otsekohene ja julge naine on siis kahe lapse ema Margot Truuver, kes kandideerib Järva-Jaani vallavolikokku
Kanal 2 Reporter 14. oktoober 2009 korduses
[Margot Truuver sai valimistel 9 häält]

Kui ma 2007. linkisin isamaaliit.com aadressi ühele domeenile, siis ma loomulikult ei kujutanud ette, et sellest teevad skandaali IRL-i inimesed ja räägivad sellest kui heast komprast oma sõbrale Eesti Ekspressi toimetuses. Teine kahtlusalune on Pärnust Toomas Kivimägi, kes sai rohkem kui kuu varem ühes minu koostatud trükises meeles peetud aga ma siiski arvan, et oma partei kohta märksõnu otsis pigem kampaaniat teinud IRL-i inimesed.

Tagantjärgi osutusin lausa selgeltnägijaks, sest IRL-is oli lastekaitsja maski taga pedofiil Kaur Hanson [kes (pepu)seksis oma pojaga!] ja ainus aktimodell Margot Truuver tuli ka nende ridadest. Tore erakond ikka küll pereväärtustest rääkima! Samuti tuleks märkida, et IRL-i Riigikogu fraktsioon kaotas oma kaks liiget: Ott Lumi ja Taavi Veskimägi. Eriti väheusutav oli esimese selgitus neljakordse palga kõrvale jätmisest. Eks nemadki oli Kaur Hansoniga Res Publica päevil kokku puutunud. Näiteks Juhan Partsi Res Publica valitsusleping koostati Kaur Hansoni arvutis ja Ott käis temaga Hollandis õnne otsingutel.

Kokkuvõttes on enese paljastamine poliitikule teatud piirini aktsepteeritav aga Cicciolina kombel ilma riieteta lavale ronides või publikut “kuldse joaga” lõbustades parlamenti valituks Eestis ei saa. Seda näitas Margot, kes sai ikka väga vähese hulga hääli kui võrrelda seda kajastustega ETV-s ja kiitva looga Kanal2 Reporteris.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga