spam firma Eurolines loobub kaubamärgist

Pruukis mul vaid 27. mail tuua 3 tunnuse seas spam kirjade saatmine, mis viitab firma peatsele lõpetamisele (reisima.net ja Top Tours AS näidetel) kui päev hiljem teatati Eurolines kaubamärgi kadumisest. Ka Eurolines all on spam kirju saadetud. Kuid sellega patustanud firmade nimekiri oli isegi pikem.

Alates juunikuust kaotab Eesti bussifirma oma Eurolinesi kaubamärgi, sest kaugliine enam ei sõideta ja samasugust kaubamärki kasutab Euroopas mitukümmend firmat.

ETV video: 28.05.2010 – Bussifirma loobub Eurolinesi kaubamärgist

Jää hüvasti, Eurolines! Olid tore firma, sest olen ka ise sinu bussidega sõitnud. Igapäevaselt Tallinn-Pärnu liinil selle kell 6.00 väljunud bussiga (nädalas 5 korda vähemalt) ja kõige kaugemaks sihtpunktiks on olnud Vilnius.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga