Alates tänasest saab .ee domeeni 369 krooniga ehk 4 korda kallimalt kui .eu domeeni

Kiirustage kõik patrioodid ja raha põletamisest huvitatud isikud, sest alates tänasest on kõigil võimalik tellida endale .ee domeen hinnaga 369 krooni 1 aasta eest (Zone Media OÜ hinnakiri). Samal ajal saab .eu domeeni 89 krooniga ehk 4 korda odavamalt.

See pilt on aadressilt https://www.zone.ee/style/images/eu_89/eu_89_et.jpg ja reklaamis .eu domeenide sooduskampaaniat. Hind kehtib nii uutele registreerimistele kui domeeni ületoomise (transfer) korral.

Jälle saavad eestlased maksta kordi rohkem kui taanlased, kes on meist poole rikkamad aga kelle .dk domeeni 1 aasta maksab 45 DKK ehk 90 EEK või rootslased (nende .se domeen maksab umbes 230 EEK aastas), lätlased (.lv 10,5 € ehk 170 EEK) või venelased (.ru maksab umbes 290 EEK). Need eelnevalt toodud hinnad olid siis kui tellite otse sealse riigi domeenide registripidaja juurest ja neile hindadele lisanduvad registreerimise vahendaja tasud. Seejuures Zone Media OÜ võtab .ee domeeni vahendamise pealt ainult 307,50 – 285 = 22,5 EEK teenustasu.

One thought on “Alates tänasest saab .ee domeeni 369 krooniga ehk 4 korda kallimalt kui .eu domeeni

  • 5. juuli 2010 at 11:05
    Permalink

    Sealjuures oli kogu reformi ettekääne situatsiooni parandamine seeläbi, et kõik saavad nüüd .ee-d registreerida.

    Reply

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga