SDE linnapea Rannar Vassiljev häbipostis

See on kaader Rannar Vassiljevi valimiste reklaamist, millega ta lootis 2009. aasta sügisel Rakvere linna valijate toetusele. Vahepeal läkski see õnneks ja Rannar sai linnapeaks aga täna pannakse ta umbusaldusega häbiposti.

See sai võimalikuks kui

Roman Kusma ja

Neeme-Jaak Paap

vahetasid senise SDE fraktsiooni Reformierakonna vastu.

Ilmselt nad nakatusid reformitripperiga, mis poliitikute puhul tähendab endise partei reetmist. Näiteks Keskerakonna ministrid Tõnisson, Mikser, Kreitzberg nakatusid sellest Siim Kallase valitsuses töötades ja hiljem lahkusid erakonnast SDE-sse.

Mida tegi Rannar valesti, et selline asi juhtus? Lühidalt öeldes, ta pidas Reformierakondlasi ausalt reeglite järgi mängivaks. Tegelikult on nad ise juba parajalt haiged ning nende käitumine ennustamatu.

Kooma-orav kukub maha, pikeerib suitseva sabaga katastroofile, Reformierakond masu majanduse kriis tõi SKP 13,7 protsendilise languse 2009. aastal. Kaader: pehme pühkimispaberi reklaamist
Kooma-orav kukub maha, pikeerib suitseva sabaga katastroofile, Reformierakond masu majanduse kriis tõi SKP 13,7 protsendilise languse 2009. aastal. Kaader: pehme pühkimispaberi reklaamist

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga