IRL jagab auhindu maksumaksja raha eest

Igaüks kes kulutab kuus 10 000 krooni, maksab riigile 200 krooni käibemaksu enam kui mullu, sest 18 % asemel on see nüüd aasta olnud 20 %. Täna tuli IRL-i küsitlusleht, mis loosis sajakrooniseid auhindu. Ma loobuks auhindadest ja maksaks selle võrra vähem käibemaksu.

Kui sulle selline tuleb, siis täida ka kindlasti ära ja saada neile tagasi. Las maksavad siis postikulu ja kui võtad auhinna (kandekott, müts, kindad, sall või käepael), siis selle oled ka neile tegelikult välja maksnud. Iga kulutatud 10 000 krooni pealt maksad riigile 200 krooni rohkem käibemaksu ja see oli IRL-i soov.

Mina täidan just selle pärast, et see tekitab IRL-ile kulu. Taolise õela vaatenurga sain ühelt müügiagendilt, kes oma sõnul alati klikkis google reklaame, sest nende eest pidi tellija siis raha maksma. Mina olin selle ajani neid reklaame lihtsalt blokeerinud.

Samuti soovitan valida kõige ebamõistlikumad valikud sellel küsimuslehel, sest isegi nende lollide soovituste tulemusel pole võimalik majandust rohkem rikkuda kui seda on teinud praegune valitsuliit.

Kokkuvõttes siis saatis IRL mulle küsitluslehe valimiskampaania teemade selgitamiseks, pani juurde märkuse minu andmete kasutamisest ka edaspidises turunduses ning selle on iga töötav inimene oma rahadega juba kinni maksnud. Nagu öeldud, siis käibemaksu tõusuga saaks igas kuus nii mütsi kui kindad, sest käibemaks on 10 000 krooni pealt 200 krooni suurem kui juunis 2009.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga