blogid ja internettinimesedmajandusolukord riigis

Kirjutasin artikli töötute stastikast

Virgo Kruve: Kuhu küll kaovad Eesti töötud inimesed? Artikkel ajalehes "Virumaa Teataja" 14. oktoober 2010
Virgo Kruve: Kuhu küll kaovad Eesti töötud inimesed? Artikkel ajalehes "Virumaa Teataja" 14. oktoober 2010

Alates aprillist on töötukassa raporteerinud iga nädala lõpus registreeritud töötute arvu vähenemisest. Pressiteateid ei koostata vande all ja nii võivadki ametnikud nimetada võidukalt nädala või kuu jooksul vähenenud registreeritud töötute arve.

Edasi lugege artiklit siit aadressilt:
http://www.virumaateataja.ee/?id=326387

Lisan juurde, et see oli minu esimene artikkel Virumaa Teatajas. Olen rahul nii paberlehe kui veebi versiooniga, eriti selle parempoolse rõhutuse pärast ja üritan ka edaspidi neile kirjutada midagi samavõrd asjalikku. Teavitan sellest ka siin blogis, sest kuigi artiklid panen aadressile www.virgokruve.com, siis näiteks blogi uudisvoo tellijad jääksid sellest muidu teavitamata.

Põhjus, miks ma sellest kolmapäeval paberis ja neljapäeval veebis ilmunud artiklist alles pühapäeval kirjutan on selles, et ma lihtsalt ei leidnud seda varem. Virumaa Teataja on minu uudisvoo abil jälgitavate ajalehtede seas (juba märtsist 2009.) aga selgub, et nende uudisvoog ei sisalda Arvamuse rubriigis ilmunud asju. Võimalik, et ka terved teised rubriigid on puudu. See on mulle ebamugavus, sest pean nüüd ikkagi brauseris mõnikord ajalehe lahti tegema, siiani lootsin vaid artiklitest teavitamisele läbi uudisvoo, sest seal võib ilmuda ka teiste autorite lugusid, kellest ma tahaksin teada.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga