IRL-i liige Jaanus Teder tegi avastuse

Hoiatus kõigile õrnahingelistele ja siivsatele lugejatele. Käesolev postitus võib proovile panna teie eetilised ja poliitilised tõekspidamised. Lugege järgnevat vaid omal vastutusel. Autor ei vastuta võimalike mõtete ja nägemuste pärast, mis võivad sellega teksti lugemisele järgneda.

JAANUS TEDER 3. november 2010 10:33 “Kordan varasemalt öeldut: Keskpartei ja Reformierakond on ühe tagumiku kaks kannikat, täpselt ühesugused populistid.”

IRL-i liige Jaanus Teder suur avastus kaks kannikat

Hakkasin mõtlema, et kuhu positsioneeriks IRL-i liige Jaanus Teder (28) siis sellise käsitluse järgi Isamaa ja Res Publica liidu (IRL) või millise inimese osaga nad sarnaneksid. Ega siin eriti muid valikuid ei olegi kui IRL on auk nende kahe kannika vahel.

Seesama, mille peale pedofiil ja IRL-i mainekujundaja Kaur Hanson võis tulla reklaamlausele “Õnn ei ole rahas” loomisel. Ainult see asjaolu selgitaks, miks sealt parteist ehk august on saanud parteipileti veel bordellis käinud pastor ja Riigikogu liige Illar Hallaste, Mihkli hotelli nurka urineerinud Viktor Niitsoo, kahel korral peaministri ametist VALETAMISE pärast tagasi astunud ja gruusia salaveine müüv Mart Laar, Tõnismäel provotseerimas käinud ja tema enda sõnade järgi Talebani ridades Afganistanis võidelnud Kalev-Andres Rebane, kes hiljem lahkus erakonnast narkolembuse pärast, enesepaljastaja Margot Truuveer või seksfilmide näitleja Kristiina Raudsepp Bellanova (hääldatakse vene päraselt belaanova).

Mina teadsin muidugi aastaid, mida meenutab mulle patriootliku isamaa sõna taha peitunute tegelik pale aga on lootust, et tõde hakkab valgustama ükskord ka selle liikmeid, seal augus olijaid.

Üldiselt, ükski inimene pole umbne ja see auk on meil kõigil olemas, nagu ka kaks kannikat. Siiski ei tuleks minu aju mõttele liberaale kannikatega võrrelda ja Jaanus Teder lihtsalt provotseeris selle eelneva mõttekäigu koos järeldusega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga