inimesedpoliitikaReformierakond ja IRL salaliikmed

Kõige tundmatum poliitik on Kaja Kallas

Mina ei teadnud kuni novembri lõpuni vähemalt ühte 6. märtsil kandideerivat ja lausa Terevisiooni kõnelema kutsutud poliitikut. Selgus, et ETV saatesse maksumaksja raha eest kõnelema saamiseks polegi vaja muud kui omada  sugulust Siim Kallasega ja olla valmis Reformierakonna nimekirjas inimeste hääli välja meelitama. Justkui võluväel jäeti ära intervjuu kordus toidupanga loojaga ja eetrisse lasti värske reformikas.

25. novembri „Terevisioonis” jätsid Katrin Viirpalu ja Urmas Vaino kell 8.05 ära intervjuu korduse „Aasta Kodanik 2010″ tiitli saanud Toidupanga looja Piet Boerefijn’iga ja tegid kavavälise intervjuu neli päeva varem Reformierakonda astunud  jurist Kaja Kallasega (pildil), Siim Kallase tütrega, kes saates esines konkurentsi asjatundjana. Intervjuu kestis 9:03 minutit ja saatel oli ka kordus.

Pärast seda pole ma teda teles nägema juhtunud ega märganud ka tema artikleid. Võimalik, et need siiski kusagil eksisteerivad.

Kui teda kirjeldati konkurentsi asjatundjana, siis ilmselgelt peaks ta olema väitleja IRL-i monopolide seaduse aspektist.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga