Vilja eelis oli talutöö tegemine

Vaatasin eile Kanal 2 pealt Hannes Võrno saadet, kus oli intervjuu ka praegu uudistes populaarse Edgar Savisaarega. Mulle jäi eriti meelde, et 16. detsember oli nii praeguse Kapogate skandaali puhkemise kui eelmisel aastal avalikuks tehtud abielu lahutamise teate kuupäev.

Edgar ja Hannes Hundisilmal. Kaader 26. detsembri saatest
Edgar ja Hannes Hundisilmal. Kaader 26. detsembri saatest

Teine rõhutamist vääriv asi oli kirjeldus võimalikust uuest Hundisilma perenaisest. Vanust pidi tal olema vähemalt 45 aastat ja ta pidi toime tulema talutöödega (ennekõike peenramaal). Vilja suurim väärtus olevatki olnud aias askeldamine. Hannes tegi tabava järelduse, et siis on vaja hoopis koduabilist ja mitte perenaist.

Meenus lugu internetis tegutsevate töövahenduse büroode eelsest ajast kui töötajat otsis ärinaine. Tal oli soov, et vajatav töötaja peaks ennekõike olema talle autojuht aga vajadusel ka tema saatja seltskondlikel üritustel. Samuti oleks plussiks ka see kui hellitaks teda töövälisel ajal (oleks armuke). Läbi raskuste saadi siis ärinaisele selgeks tehtud, et ta ei peaks otsima mitte töötajaid ja töökohti vahendavast agentuurist, vaid sealt, kus naised otsivad mehi ja mehed naisi (tänapäeval ka mehed otsivad meest ja naised naist). Selles loos toodud näide laheneski nii, et naine pöördus teiste inimeste poole ja leidis endale autojuhi, saatja ja armukese nende abil.

Sama soovitas ka Hannes ja saame näha, kas seda nõuannet võetakse kuulda.

PS. see saade kordub esmaspäeval 27. detsembril ja kell 12 ei olnud veel kõnealune intervjuu eetris olnud.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga