Aasta sündmus oli kindlasti hinnatõus

aasta suurimaid
Aasta suurimaid sündmusi oli hinnatõus. Kaader TV3

Delfi korraldas oma lugejatele küsitluse, et mis võiks olla aasta sündmus. Ma ei hääletanud aga selle tipu järgi ütleksin, et kindlasti hinnatõus, mis oli ka euro tuleku põhjuseks.

Inimesed saavad varsti aru, et keegi neist ei saanud rikkamaks. Tuntakse hoopis vaesemaks jäämist, sest palka saadakse 15,6 korda vähem. Samas kaupade ja teenuste hinnad ei muutu sentideks. Leib hakkab ikkagi maksma üle 2 euro ja kütuse liiter on ka 1,3 euro ringis.

Mida teeb delfi portaali lugu aga TV3 kanalil? Kas see polegi mitte varjatud reklaam või tooteasetus? Ilmselt neil on mingid omavahelised kokkulepped, et televisioon kajastab interneti tegemisi ja internetis avaldatakse siis teleuudiseid. Mingi kooselu moodne vorm äkki?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga