inimesedmajandus

Rumalate raha tuleb ära võtta

Hommikuti on telereklaami hind odavam ja siis võidaksegi reklaamida tooteid, mis on tehtud odavast plastikust ja masstoodanguna. Selle alla lähevad igasugused lõikurid, segistid, mahlapress või selja soojendaja Kosmodisk. Just see viimane on minu meelest kõige kahtlasema kasuteguriga. See on plastikust lülidega selgroogu kopeeriv ja paeltega keha külge kinnitatav mõttetu toode. Mulle meenub, et 2005. aasta paiku pakuti magnetiga randmepaela ja põlvetuge, mis pidi liigeseid paremaks tegema. Siis kunagi oli veel üks elektrišoki andev pulgake, mis pidi sellega vähendama putuka hammustusest tekkinud kuppu. Siis olid veel kõhulihaste treenimise erinevad elektroonilised seadmed, et panid omale ektroodid külge, lihased hakkasid tõmblema ja justkui oleksid muskleid kasvatanud.

Oeh, üsna pikk loetelu toodetest, mis inimese tervist ei kahjust ja tänu sellele ongi võimalik neid müüa, sest tarbijakaitse ei nõua positiivse mõju olemasolu. See tähendab, et võid müüa täiesti toimevaba toodet televisiooni vahendusel.

Cosmodisk vaataja näeb korduvalt palvet annetada Kassiabi arvelduskontole. Üsna läbinähtav nipp, kasutada armsaid loomi inimeste hinge pugemiseks ja neilt raha kätte saamiseks.
Kosmodisk vaataja näeb korduvalt palvet annetada Kassiabi arvelduskontole. Üsna läbinähtav nipp, kasutada armsaid loomi inimeste hinge pugemiseks ja neilt raha kätte saamiseks.

Mina pole televisiooni vahendusel ühtegi toodet ostnud ja kahtlen, kas üldse teen seda. Seal tundub olevat müügil butafooria, mis loodab emotsioonidele tuginevale impulsiivsele ostule.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga