Täna on viimane päev vaadata Kanal 11 saateid ilma tasuta

Teen varem käsitletud teemal siiski veel ühe postituse. Nimelt on täna viimane päev oma antenni ja digiboksiga vaatajate jaoks näha tasuta Kanal 11 programmi. Uuest aastast on see vabast digilevist kadunud. Kerli reklaamib muidugi liituma tasuliste pakettidega, kus kanal on endiselt sees.

Kerli soovitab telereklaamis liituda tasulise operaatori teenusega ja Kanal 11 programmi edasi vaadata.
Kerli soovitab telereklaamis liituda tasulise operaatori teenusega ja Kanal 11 programmi edasi vaadata.

Ma olen selle kanali peale sattunud ülimalt harva. Üksvahe otsisin erinevaid poliitilisi reklaame ja siis ma ikka klikkisin seda aga viimasel ajal pole ka seda teinud. Ma pole ilmselt ühtegi nende kanalil olnud programmi algusest kuni lõpuni ära vaadanud.

Kanali poolt oli see ilmselt lühiajalist kasu toov valik. Kui inimesed liituvadki operaatoriga ja saavad teadlikuks kümnetest teistest kanalitest, siis nad ei pea enam sundvaatama alates digitaalse televisiooni tulekust AINSAT lisakanalit.

See hakkab juba halvaks traditsiooniks saama, et iga aasta vahetumisel kadus digilevist mõni kanal. Nüüd läheb Kanal 11, eelmise aasta tulekul TV 6 ja enne seda 2008. aasta esimestel kuudel läks Kalev Sport.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga