Vikingi Aastaloos oli vaid paberil väljastatud piletitega?

Ma ei vaadanud kogu eilset Viking Lotto aastaloosi saadet aga mulle tundus, et seal osalesid vaid paberile trükitud piletid. Kui keegi vaatas ja nägi märke sellest, et oleksid osalenud ka internetis registreeritud piletid, siis võiks sellest märku anda.

viking aastaloos

viking aastaloos

Mulle jäi igatahes paras kahtlus hinge sellest saatest, mis pealegi oli salvestatud 2 päeva ette.

One Comment

  1. osalesid küll netis registreeritud piletid aga seekord olid andmed võrdsuse huvides trükitud lotopiletile,seega ei olnud loosimise hetkel võimalik vahet teha saadetud ja netis registreeritud piletite vahel.mina registreerisin neti kaudu.see et saade salvestatakse kaks päeva varem,28 detsembril, oli ka kampaania reeglites sees-kes läbi viitsis lugeda see teadis.see et Mart Sander püüdis jätta otsesaate muljet on juba tema apsakas.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga