Juhan Parts kulutas voldikute saatmisega mõne teise raiskamisega võrreldes vaid kommiraha

Majandusminister ja endine hädavaresest peaminister Juhan Parts (kass Miisu, Lihula punane kraana, suhkrutrahv, jne) on kasutanud kõigi Eesti maksumaksjate raha, et suhelda oma valijatega 2 ringkonnas. EPL ei saanud seda päriselt maha vaikida ja siis toodi välja, et näe Tallinna ametnik kasutas samasugust asja ehk maksumaksja rahasid nende samade maksumaksjate teavitamiseks. Siin on siiski vahe, kas Põhja-Tallinna ametnik teavitab lokaalselt selle linnaosa inimesi või kogu Eesti majandusminister ainult oma kandideerimise piirkonna inimesi. Lisasin sellele omalt poolt kommentaari.

Üsna huvitav, et koduomanike eest seisab nüüd Partsi ministeerium ja mitte tema kambajõmmid Vaher ja Reinsalu Eesti Omanike Keskliidust. Meenutab mulle, et sellele MTÜ-le anti ka üle 2 miljoni krooni, et umbes sarnasest asjast (kortermajade soojustamisest) teavitada.
Miks finantseerivad 15 maakonna inimesed Tallinna elanike teavitamist?
Kuid vaatame pigem Partsi teisi rahapaigutusi. Näiteks Muuga konteinersadama laiendustööd miljardi krooniga aga lähitulevikus ei ole Hiinast tulevat kaubavoogu selle rakendamiseks: Juhan Parts investeeris miljard krooni tühja projekti https://www.virgokruve.eu/2010/01/26/juhan-parts-investeeris-miljard[…]jekti/

Selle miljardi krooniga oleks saanud toimetulekutoetust (eelmisel aastal 1000 krooni, nüüd 76 €) maksta terve aasta umbes 108 tuhandele inimesele! Voldikule kulunud rahadega heal juhul kuu aga tuhat korda väiksemale arvule inimestest.

http://www.epl.ee/artikkel/591606&kommentaarid=0

Vaatasin, et just täna aasta tagasi olin kirjutanud sellest, kuidas Juhan Parts raiskas miljard krooni Muuga sadama laiendamiseks, mis hiljem tehtud uuringu järgi ei oleks vajalikud olnud, sest kaubavood lihtsalt ei kasva hüppeliselt.

IRL-i loosung võiks olla: ära mõtle, hääleta südamega! Kui nende valijad vaevuksid sõnade ja programmi asemel hindama tegusid, siis võiks ainult selgrootu anda nende poolt oma hääle. Teatavasti selgroo olemasolu teebki suures imetajad meid ümbritseva looduse valitsejateks ja on võimaldanud inimesel ainsa liigina hakata ise oma elukeskkonda kujundama (linnade rajamine, teede ehitamine)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga