Eestimaa Roheliste valimisklipid

Marek Strandberg valimiste reklaam 2011.
Marek Strandberg valimiste reklaam 2011.

21. veebruaril 2011 tulid Eestimaa Rohelised välja telereklaamidega. Neid klippe on mitu, kuid mul õnnestus Kanal 2 pealt ära näha Marek Strandberg, Artur Talvik ja veel keegi kolmas.

Toon ühe näite. Strandbergi Youtube reklaam

Sõnumid polnud eriti meeldejäävad aga 4 päeva enne eelvalimisi televisiooni paisatud või täpselt 7 päeva enne e-valimiste algust youtube lehele ülesse laetud reklaamid ei saa enam inimeste otsuseid märgatavalt mõjutada. Selleks on aeg liialt lühike, et nad jõuaksid neid kõiki klippe märgata.

Ma muidugi mõistan, et parteidel on rahadega kitsas, sest ka Keskerakond tuli esimeste reklaamidega tagasi alles eelmisel reedel (18. veebruar) kui internetis avaldamine on tasuta ja seda oleks võinud teha kohe alates valimisnumbrite saamisest jaanuari lõpus.

Tänase Postimehe vahel oli ka roheliste ajaleht Grüüne.

Nad vist tõesti arvavad, et kui nägin kell 13.15 ära ka Kaarel Tarandi reklaami ja lugesin nende ajalehte, hakkangi kohe nende poliitikate toetajaks ja valin omale meelepärase kandidaadi. Ärgu lootku, sest ma mäletan üsna hästi, mille poolt roheliste fraktsioon Riigikogus hääletas. Küllap jõuab järgijäänud päevadega veel midagi selles suhtes ette võtta, et ka teistel inimestel see meenuks ja nad ei viskaks oma häält prügikasti kui toetavad muidu kandideerijaid.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga