9 päeva pärast kevade algust

… otsustas talv korraks tagasi tulla. Eilne hommik oli väljas selline lumesadu ja tuisk, mis oleks sobinud jõulude eelsesse aega. Ma pidin selle ka pildile jäädvustama, et 30. märts olid puud taaskord üleni lumised.

Talvise metsa pildi saab ka suuremaks klikkida. Autori foto 30. märts 2011 hommikust.
Talvise metsa pildi saab ka suuremaks klikkida. Autori foto 30. märts 2011 hommikust.

Mul tuli just eile jutuks, et viimaste nädalate, kuude ja aastate kohta on raske tuua hiljem meenutusi ja kirjeldusi, sest uut infot tuleb peale ja samas pole ka selliseid rabavaid juhtumeid, mis mällu jääksid nagu kaksiktornide hävimine teisipäeval või Diana hukkumine pühapäeval. Selles suhtes on see blogi pealkirja järgselt tähelepanekute ülestähendamise kohaks.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga