Loomakaitsjad saavad meedias räusata

Ilmselt saava kõik lugejad, kuulajad ja vaatajad aru, et loomaga halvasti käituda ei tohi aga miks õhutatakse ikkagi loomakaitsjate poolt lausa kättemaksule kutsumist. Minu meelest on Heiki Valneri ähvardustes majade süütamisest tegemist kriminaalsetele tegudele üleskutsumisega ja taolisena peaks tegemist olema karistatava tegevusega. Inimesed ei saa omakohtuni minna.

Palun lõpetage see hüsteeria õhutamine! Miks tehakse ühest inimesest peksukott, kelle kaela nuheldakse kõik kohtusüsteemi hädad? Miks me peaksime 1 koera kannatuste pärast hakkama inimesele mõistma vangistust kui kohtust pääseb 1,5 aastase tingimisi karistusega autojuht A. Jõesaar, kes sõitis ühe noore inimese surnuks ja vigastas tõsiselt teist?

Miks me peaksime 1 koera kannatuste pärast hakkama inimesele mõistma vangistust kui president Toomas Hendrik Ilvese mahasalatud tütrega internetis suhtlemise eest, mis väidetavalt oli ähvardamine, mõistetakse 4 aastat tingimisi vanglat? Miks ei kirjuta meedia sellest, et volikogusse valitud mees lasi registreeritud relvast 3 lasuga maha teise 38-aastase mehe, sest neil oli tekkinud poes sõnavahetus ja relvaloa omanik kasutas lihtsalt oma seaduslikku positsiooni (tal oli ka Reformierakonna liikme pilet). Selle eest mõisteti talle 6 aastat ja 6 kuud reaalset vangistust aga ilmselt hea käitumisega saab kolmandiku alla, sest ta oli Reformierakonna liige, Alajõe volikogus. “Kohus mõistis reformierakondlasest rahvaesindaja tapmise eest vangi

Ainus põhjus, miks õukonnameedia seda koera teemat õhutab, on soov olulisemad teemad maha vaikida. Miks me ei arutle selle üle, et ühisraha euro tulekuga kadus jaanuarist kuni märtsini 1404 inimese töökoht(Haigekassa sotsiaalkindlustuse alusel)?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga