blogid ja internett

Järelehüüe Wildikas.wordpress blogile

11. septembrist on veel üks blogi vähem, mida ma aeg-ajalt külastasin, sest sain sealt huvitavaid tähelepanekuid majanduse ja globaalsete rahaturgude kohta. Praeguseks on kõik aadressil wildikas.wordpress.com olnud tekstid ära kustutatud ja jäetud ainult viide uuele aadressile trader.planet.ee kus on hoopis muud tekstid.

Mina ei mõista taolist põletatud blogi taktikat ja kirjutasin järgneva kommentaari.

Kas ma olen esimene, kes märkas eelnevate postituste kustutamist? Miks sa seda tegid? Nad ei küsinud süüa ega raha, oleksid võinud niisama arhiivi jääda. Inimesed ka vahetavad elukohti aga enamasti ei põleta eelmist eluaset maani maha. Kui tegemist oleks olnud ainult autori eraelu ja sõprade tegemistega, siis poleks neil olnud mingit märkimisväärset väärtust aga teemad olid laiemad ja ma ütleks isegi, et neis kajastus käesoleva kriisi kroonika (2008. alates), mistõttu need olid osake ajalugu.
Otsisin sellelt uuelt lehelt aga tundub, et varasemaid postitusi sinna ei eksporditud. Kahju, et lasid võita Ninataga taolistel, kes ei hävine, põle ega mädane.

Selgitus on siis selline, et kui võtan mõne varasema teksti uudisvoost ja proovin seda aadressi praegu külastada, siis saan järgneva veateate.

Veateade Wildika blogist
Veateade Wildika blogist

Seevastu vihablogi ninataga.wordpress.com kestab edasi, kuigi sinna pole alates aprillist midagi kirjutatud.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga