Mikserdamine ja vaesuses jagamine

3 nädalat pärast KOV valimiste kehva esinemist (4. koht) ärkas sotsiaaldemokraatide südametunnistus 19,18€ suuruse lapsetoetuse üle(mis kehtib 2004. aastast). Miks see ei häirinud neid aastatel 2007 kuni 2009 kui nad olid valitsuses? Tõsi, Maret Maripuu oli sotsiaalministrina teisest erakonnast aga rahandusminister oli Ivari Padar, kelle käes oli riigis otsuste langetamine. SDE korraldab läbinähtavalt reklaamikampaaniat, kus nende eelnevad teod ja praegune jutt on täiesti vastuolus. Mina jälgisin istungit ligikaudu kella neljani öösel. Riigikogu mikserdamine tuleks lõpetada, sest unepuudus mõjub mõtlemisele ja lapsetoetuste tõstmine on eelnevalt juba 3 korda tagasi lükatud. Õigupoolest ootan lahendusi, mis tõstaksid riigis jaotatava raha hulka, mitte ei tegeleks vaesuse ümberjagamisega.

Järgmised valimised on juba 6 kuu pärast ja SDE peab kuidagi pildile saama, sest nende kunagine esimees Ivari Padar põgenes küll Ansipi valitsusest Brüsselisse eksiili aga ta ei taha kindlasti siia tagasi tulla. Samuti on neil vaja positsioone parandada 2015. aasta märtsi valimisteks. Nad pididki mingi kampaaniaga välja tulema. Iseasi, kas selleks on 56 parlamendi saadiku kiusamine unepuudusega. Kahtlen selles sügavalt. See näitab, et neil pole mingit edasiviivat programmi, sest toetuste tõstmine on lihtsalt kokku kogutud raha ümber jagamine aga vaja oleks lahendusi, kuidas kasvatada riigi jagatava raha hulka.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga