blogid ja internettinimesed

Peaministri eksarmuke pani uued tissid

Veel üks keskmiselt kena naine on oma keha lasknud täis toppida. Silikoonist polsterdusega siis. Tõenäoliselt vajas pärast intiimsuhtest Soome peaministri Martti Vanhaneniga räsida saamist nooruslik sära ja naiselik võlu turgutamist. Nüüd otsib naine uut meest, kelle kriteeriumiteks oli temast pikem kasv ja “jalad maas” suhtumine ellu.

Ruusunen rääkis ajakirjale Hymy, et hankis uued rinnad lohutuseks. “Uute rindadega tunnen end naiselikumana,” rääkis Ruusunen.

Naise sõnul läks lõikus hästi: “See oli fantastiline hetk, kui uusi rindu nägin! Rinnad! Minul! Natukene küll kipitas, kuid ma ei pannud seda väga tähele.”

allikas: http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=318536

Ma arvan, et eelnevas tsitaadis tegi ajakirjanik tõlkes vea. Oleks pidanud olema: “Rinnad!” ja küsimärgiga “minul?” Aga ehk olen ma liiga kriitiline, sest ei mõista seda naiste konkurentsi värki. Kui sa oled üle 30 ja endiselt otsid seda õiget, siis tõenäoliselt tuleb konkurentsis püsimiseks enda kehale üsna palju investeerida. Ja silme ees terendab 50-ne aastane Madonna, kelle sarnane tahaks samuti olla. Muideks Jaapanis ilmub spetsiaalne ajakiri, kus modellideks võetakse ainult üle 50 aastaseid naisi. Lääne mehe silmis aga meenutavad nad selliseid ülikooli rebaseid, kes vallatu riietuse ja hea meiga ajavad pea täitsa segi. Jaapanis on muidugi naiste nooruslikuks välimuseks kolm põhjust: looduslähedane toit, päikese eest hoidumine (tibid käivad tänaval päikesevarjuga) ja hea pärilikkus.

pilt SLÕ
pilt SLÕ

Täna kuulsin teda Soome raadios Nova rääkimas, et ta on avatud uutele suhetele. Lootust on isegi kiilanevate juustega meestel, niikaua kui nad on temast pikemad ja “jalat maassa” ehk realistliku ellusuhtumisega.

[polldaddy poll=1426710]

Lisame siia ka Eesti tissi-Olga, kelle puhul “rinnad letti” efekt häiriks näiteks minul mõtlemisvõimet ja sellega halvendaks kommunikatsiooni kvaliteeti.

0808844_tissistaar_olga

ja enne tisside täis polsterdamist

Olga Nõmm väiksemate tissidega. www.arileht.ee/artikkel/423290
Olga Nõmm väiksemate tissidega. www.arileht.ee/artikkel/423290

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga