inimesed

Üks foto jäi Tallinna purskaevude kohta saatmata

Ma kohe tundsin, et midagi olulist jäi septembri jooksul tegemata. Täna loen siis Raepressi uudist, et fotokonkursile «Tallinna purskkaevud» laekus 665 fotot. Ma tegin ka kuu alguses ühe enda meelest sobiliku konkursi foto aga näed, unustasin saata. Muidu oleks saanud ilusa numbri konkursil osalevatest fotodest. Ma ei hakka praegu aega kulutama selle välja otsimisele aga äkki leiab kunagi edaspidi kasutamist.

Alates tänasest on kõik konkursifotod Kadrioru pargi kodulehel vaatamiseks väljas ning külastajad saavad anda oma hääle kõige rohkem meeldinud pildile, teatas Raepress.
Hääletamine kestab 4.oktoobri hilisõhtuni ning selle alusel selgitatakse välja fotokonkursi «Tallinna purskkaevud» rahva lemmik.

http://www.tallinnapostimees.ee/?id=170290

Vaatasin läbi konkrsi fotod lehtedel 50 kuni 72 ja pean ütlema, et oleksin rohkem lootnud leida sealt inimesi. Purskav, voolav ja nõrguv vesi erinevates värvides on minu jaoks elutu foto. Ainus, mis mulle silma hakkas selle kolmandiku fotode hulgas oli selline, kus on ka mingisugune emotsioon.

Foto konkursi tööde hulgast

Muidugi olid tingimused ka vaid harrastajatele sobilikud ehk auhinna sai vaid parim aga kõigi töid võidi edaspidi TASUTA kasutada trükistes. Minu meelest tuleks taoline punkt konkursi tingimustes autoriseaduse reeglite järgi kõrvaldada, sest autor ei tohiks loobuda oma töö eest tasu saamast. Eriti kui on tegemist raha teeniva ettevõtmisega. Jah, sa võid loobuda ja anda tasuta aga taoline tingimus, et me niikuinii ei maksa, peletab paremate tööde tegijad eemale. Head fotot annab ka raha eest müüa.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga