Kus on see ilmajaama lubatud vihm?!

Ilmajaam ja täpsemalt siis õhtused ETV AK omad teatasid juba neljapäevaks saabuvatest sadudest. Eile oli täiesti päikseline ilm. Samuti ennustati täna ehk reede õhtuks lausa lumelörtsi. Mul siin Rakveres särab päike hommikust alates. Vaid üksikud pilved ja umbes 3 tilka on langenud. Ilmajaam ei suuda jälle midagi prognoosida. Meenub üks tormine suvi kui Lääne-Virumaal murdis üks torm suuri metsalanke maha ja ilmajaama teatel oli vaid mõõdukas tuul. Kui siis ilma ennustajaid hakati kritiseerima, siis nad andsid TORMI hoiatuse Peipsi järvele. Loomulikult ei tulnud mingit tormi, laine oli sinna poole meetri peale ehk tugevama tuulega tavaline aga see oli naerukoht, sest väga vähese tuule juurde anda tormihoiatus tegi nad ikka täielikeks profaanideks.

Lähen nüüd looduse värve imetlema, sest laupäevaks ja pühapäevaks lubati juba lumesadu ja lörtsi. Ha-ha-ha, saab näha.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga