blogid ja internettpoliitika

365 päeva Riigikogu valimisteni

6. märts 2010 oli nulli lähedase temperatuuriga, kus lumi ei olnud sula aga räästad juba tilkusid. Raadio 2 Ülekuulamise saates oli rahvaliidu dissident Ingvar Tšiisikov(?), kes on kongressi poolt nimetatud aseesimeheks aga juhatuse poolt hoopis erakonnast välja arvatud. Tema sõnad oli võitlevad. Lubas aasta pärast olla Rahvaliidu esimees.

Keskerakond pidas maaelu teemalist konverentsi Väike-Maarjas. Sellest näitas katket ka ETV. Jaan Sõrra oli seal toetamas ettepanekut põllumeeste üldkogu laadsele ettevõtmisele aga loomulikult leidus mingi teine organisatsioon, mis oli selle suhtes eitaval positsioonil.

Siis nägin ma ETV pealt reklaami gripi vastu vaktsineerima tulemiseks, vahetult enne AK uudiseid.

Praegu kuulan China Drive nimelist programmi 49 m lühilainelt. Neil tehti prognoos, et ekspordi taastumiseks paari taguse tippaja tasemele kulub vähemalt 2-3 aastat. Seega võib arvestada, et ka meil hakkab asi kusagil 2012 paremaks minema.

Enne seda olin kuulanud 49 m pealt vene keelset Rootsi raadio programmi. Seal võeti jutuks ka Stockholmi lähedal jäävangis olevad umbes 24 kaubalaeva ja nagu oligi arvata, siis tehti süüdlasteks nende laevade kaptenid, kes ei olevat kasutanud ametnike poolt neile antud laevateede infot vaid üritanud liikuda omal paremal äranägemisel ja selle tõttu raskustesse sattunud. Ma muidugi ei usu seda. Lisaks oli seal siis juttu ka Vaasa lopeti nimeliset üritusest, mis pidi olema väga mitme päeva peale jagunevad klassika aja peale sõidust (45 km?) kuni uisustiilis (20 ja 35 km?) võistlusteni.

Kokkuvõttes tuleb koondada jõud, et vabaneda Eesti majanduskriisi esile kutsunud jõududest (IRL ja Reformierakond) ning ütelda välja tõde, et Juhan Parts on Euroopa halvim majandusminister. Isegi kogu maailmas on temast halvemaid ministreid vaid 4 riigis, sest möödunud aastal oli Eesti SKP võrdlusest maailmas 210. kohal ja meist tahapoole jäid 4 riiki (Läti, Kõrgõstan, Gruusia ja X).

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga