inimesedpoliitika

Idarahaskandaal kapogate on hääbunud

Tänaseks on möödas üle kuu sellest Postimehe artiklist, milles rünnati Keskerakonda ja süüdistati selle esimeest mõjuagendiks olemises. Agu Uudelepp on selle kohta ilusti kirjutanud 14. jaanuaril:

Praeguseks on Savisaare vastalised juba natuke hädas. Nagu selliste skandaalidega ikka, paari nädalaga vajub teema ära. Seekord vindus veidi kauem, sest jõulud ja aastavahetus tulid vahele, kuid hääbumas on ta juba ikka. Pealegi on meedial palju põnevam jälgida, kuidas me kõik koos euroga harjume, kui vana asja seitsmendat korda üles soojendada.

Midagi uut ei ole me ju enam teada saanud ja kui jõuametkonnad oma suud ei paota, siis põrutavaid sõnumeid rohekm oodata ei olegi. Järelikult peavad Reformierakond ja IRL teemat kunstlikult üleval hoidma ja just seda on nad üritanud lõppeval nädalal teha.

http://uudised.err.ee/index.php?06222503

Eesti Vabariigi politsei tegutseb Ken-Marti Vaher´i mõõdikute järgi ja täidab valitsuse tellimust opositsiooni ründamisel.

Kui Valgevenes pannakse opositsioon lihtsalt vangi, siis Eesti on demokraatlikum ja rakendab jõustruktuure võimul mitte olijate uurimiseks. Taoline pidev tähelepanu on üsna sarnane tagakiusamisega. Näiteks eilne kajastus ETV-s, kus Keskerakonnale heideti ette 15 minutit enne tähtaega valimisnimekirjade toomist.

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga