inimesedmajandus

KeRa lepingu asemel on nüüd kartelliparteide pakt

Ma ei saa endiselt üle sellest augustis ähvardavast tõsiasjast, et Eestis on presidendi valimistel 1 kandidaat. Hannes Rumm kirjutab Postimehes, et 2006. aastal oli KeRa halb aga nüüd on Ansipi-Mikseri-Laari pakt Ilvese valimiseks hoopiski hea. Samuti teeb ta väga meelevaldse järeldse, et neile kolmele parteile antud 380 585 häält oleksid saanud ka Ilvese toetajateks. See moodustab 913 346 hääleõigusliku kodaniku hulgast ju 41,66%. Peaks ütlema kõigest, sest isegi Aleksander Lukašenko kogu 79,67% häältest ja temal oli 8 konkurenti

Ilves pole tõesti püüdnud presidendivõimu suurendada ning valitsusele ja riigikogule vastandudes oma autoriteeti tõsta, vaid on vastavalt valimiseelsele lubadusele riigipea ülesanded ümber sõnastanud viisil, mis tema meelest vastab paremini parlamentaar­se põhiseaduse vaimule.

http://www.postimees.ee/?id=448518

Just, ta saab väga hästi aru, et on maksumaksja rahadest endale ehitanud talu, laseb maksumaksjal oma abikaasat üleval pidada ja üldse oleks tal raske leida teist taolise sissetulekuga töökohta. Kui meenutada esmaspäevast Vikerraadio saadet, siis peaks Toomas Hendrik Ilves saama meisterlüpsja nimetuse, sest tuli siia kaks kätt taskus ja nüüd on tal kõik olemas, maksumaksja rahadest. Ärgem unustagem ka seda, et tema abikaasa Evalin korraldas Welcome to Estonia kampaania.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga