kuusnurk

Paljad naised kuusnurga all

Eesti Päevaleht AS omab sellist portaali kui www.weekend.ee milles juba esimese 10 minuti jooksu leiab väga paljastavaid naiste pilte. Selles pole midagi imelikku kui meediafirma üritab teenida naiste kehadelt. Imelik, et logoks valiti kuusnurk.
Eesti Päevalehe endine arvamustoimetaja Sten Hankewitz on oma kodulehele pannud kuusnurga avalikult ülesse ja eksponeerinud oma sümpaatiaid. Kuid milleks peaks meelelahutusele orienteeritud veebiprojekt võtma oma logo kujundamisel aluseks kuusnurga ja selle kiired tegema kaarjateks joonteks? Millist sõnumit või filosoofiat selline imitatsiooniga kuusnurk peaks kandma? See sisu mida eksponeeritakse on ju kõige lihtlabasem läbupiltide kataloog.
Järgnevad pildid on võetud Weekend.ee korraldatud suvetüdruku valimise võistluselt. Vaadates seda pilti, tekkis minul küll küsimus, et milleks üldse riiet kulutada kui kõik paistab niigi välja. Antud juhul oleks tegemist isegi inimest labastava pildiga, sest mina ei suudaks sellise pildi järel muud küsida kui vaid: „Palju tund maksab?“ või “Mis oli arsti nimi?”

See kuusnurk on ilusti käe peal näha jäänud. http://www.weekend.ee/?gid=1908#&pid=138457

Kliki pilt suuremaks! Originaal: http://www.weekend.ee/?gid=1908#&pid=138458

weekend.ee – Eesti Päevalehe AS
Asutuse aadress: Narva mnt 13, 10151 Tallinn, Harjumaa
Asutuse telefon: +372 51927856
Asutuse e-post:
administratiivne kontaktisik: Ol*a*vi Ru.m*volt (parandus 29.08.2011)

One thought on “Paljad naised kuusnurga all

  • Kiku ja Kaku

    Kas see on photoshopist läbi käinud Ingrid Tähismaa?

    Reply

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga