inimesed

Anu Saagim ei kuluta raha aluspesule

Ajakirjaniku elu pole viimasel ajal meelakkumine. Trükimeedia loetavus ja reklaamiraha langeb. Pole siis imestada, et Postimehe projektilehe elu24.ee peatoimetaja Anu Saagim ei saa kulutada pesule. Õllesummeril oli Anu ilma rinnahoidja ega aluspesuta.

Alles hiljuti lõpetasid Anu Saagim ja Carola Madis eksperimendi, kus alustasid nädalat ilma ühegi varasema riidehilbu või isegi rahakotita. Selline saunalinades elu alustamine on nagu vastsündinu tuleks siia asjade kultusest rikutud maailma. Nad püüdsid nullist alustades leida endale söögi, kehakatted ja peavarju ning sellest tehti ka korduskanal2 eetris vastav reportaaž. Õnneks ei näinud ma neid saateid ega traumeerinud ennast rohkem kui kajaka laguneva laiba nägemisest Tallinnas (sellest äkki edaspidi pikemalt).

Igatahes on korduskanal2 Reporteri saade käinud totaalselt põhja. Teisipäeval näidati kordusena 24. veebruaril 2008 toimunud presidendi vastuvõttu. Nagu ma eeldan vahele lisatud teletola kommentaarist (algse reportaaži tegi naishääl Mõttus) siis vahepeal on näiteks Ingrid Tõniste oma videol näha olnud suurest kõhust vabanenud ja kasvatab praeguseks sündinud poega Marten Thomast. Kuid mitte korduslugude näitamisest uudiste nime all ei tahtnud ma täna kirjutada.

Saates oli ka reportaaž Õllesummeri avamiselt, kus Anu Saagim plätserdas tordi sisse oma käejäljed ja mõningaid nõrku mehi toitis sõrmedega. Lasi neil oma käed puhtaks lakkuda. Teletriki õnge läksid noored Bedwettersi tegijad, kuid üllataval kombel ka Riho Rõõmus. See kõik oli toimunud pärast seda kui tuuleiil oli Anu Saagimi kleidisaba kergitanud üle puusade, kaameramees oli õige nurga all valmis ning talletas selle vulgaarse asjaolu, et Anu Saagimil ei olnudki aluspesu. Nagu eelpool öeldud, ei lähe ajakirjandusel eriti hästi ja kokkuhoid aluspesu arvel on täiesti mõistetav. Ärgem dramatiseerigem seda üle! Mis sellest, et tänapäeva aluspesu on taandunud vaid moe pärast ümber olevateks nöörideks ja millegi varjamise funktsiooni enam ammugi ei täida. Siiski suutis vulvatari taoline välgutamine mind sedavõrd häirida, et pidasin vajalikuks selle koha plaadilt ka välja otsida ja rahvale vaatamiseks ülesse panna. Rahvas ootab ju seltskonna ajakirjanduselt paljastusi ja sellega sai eputrilla hästi hakkama. Isegi SLÕhtuleht võttis teema ülesse ja Delfi refereeris.

3 thoughts on “Anu Saagim ei kuluta raha aluspesule

  • ma ei teadnudki, et aluspesu kantakse millegi v a r j a m i seks.

    Reply
  • Ma pole siin eriti teisi postitusi lugenud ja sorry siis, kui vale mulje jäi, aga kas see on ka mingi “vingun-kõige-üle-ja-seega-olen-äge”-blogi? Samas, eks tihti kirjutataksegi just sellepärast, et endale meeldib kirjutata ja see, kas teised ka loevad, on juba teisejärguline 🙂

    Reply

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga