inimesed

Kokkupuude Anu Saagimiga viis töölt vallandamiseni.

Eile oli eetris esimene osa saatest „Nädal aega ilma,“ kus Carola Madis ja eputrilla Anu Saagim üritasid elu alustada täiesti nullist hangitud riiete, toidu ja peavarjuga. Nendele öömaja pakkunud hotelli administraator aga vallandati oma töölt Schlössle hotellis.

Sellest võib teha kurva järelduse, et isegi tööalane kokkupuude Anu Saagimiga võib tuua kaasa pöördelisi muutusi elus. Vallandatud administraatoril on plaan lausa Ameerikasse tööle minna. Keskajal tunti erinevaid enese karistamise meetodeid, kuid tänapäevased enese pagendusse saatmised tunduvad isegi julmemad. Vahetada ainult Anu Saagimilt tüssata saamise pärast oma sõpruskonda ja lähedaseks saanud ümbrust hoopis võõrkeelse riigi vastu tundub ikkagi liialt karmi karistusena. Omaette märkimisväärne on Carola ja Anu reageering, kes selle vallandamise põhjustajatena ei näe endal mingit süüd arve maksmata jätmises. Nagu mulle tundub, siis selle eksperimendi läbiviimise nädala ja saate eetris olemise ajal oli piisavalt tavaelu elamise päevi, kus nad oleksid võinud selle raha kasvõi tagantjärgi ära maksta. Tööandjat vihastaski tõenäoliselt kõige rohkem selline ilma maksmata ära kõndimine, mis teatavasti võib anda eeskuju teistele. Asjast kirjutas SLÕhtuleht http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=286833

Eile jõudis Soome meediasse rohkem kui nädal aega tagasi toimunud Anu Saagimi paljastus aluspesu puudumise kohta. Asjast kirjutas Iltasanomat. Samuti on Anu Saagimi aluspesuta videolõik saanud youtube.com lehel 6 päevaga vähemalt 8400 vaatamist. Sellest võiks järeldada, et Anu peaks loobuma oma peatoimetaja kohast ja kaaluma mõnda kaamera ees tehtavat tööd. Täpsemalt vihjates siis võimalikult vähestes riietes, sest vaatajaskond tundub tal olemas oleavat.

One thought on “Kokkupuude Anu Saagimiga viis töölt vallandamiseni.

  • Tereve Tallinn on ju läbi v*t* püsti ehitatud.

    Reply

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga