inimesed

Paris Hilton kandideerib USA presidendiks?

Obama ja McCaini vaheline võitlus on jõudnud juba telereklaamides kuulsuste kaasamiseni. McCain tegi reklaami, kus nimetas Barack Obamat kandidaadiks vaid kuulsuse pärast ja kasutas selles ka võrdlust Paris Hiltoniga. Nüüd tegi Paris Hilton vastureklaami, kus tänas toetuse eest ja teatas oma valmisolekust USA presidendiks kandideerida.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=CkFZjk09imw]

Ma olen kindel, et ainus kes suudab McCaini vastu kandideerida ongi tõepoolest Paris Hilton. Demokraatide praegune esikandaat Barack Obama on vale nahavärviga, sest kristlased ei vali mitte kunagi mustanahalist (palju on kirikutes mustanahalisi jumalakarjaseid?). Lisaks on Obama ameeriklastele natuke võõras oma pooleldi Aafrika juurte pärast. Lisaks igasugused Bin Obama ehk terroristiks tembeldamisega.

Samamoodi poleks lootust Hillary Clintonil, kes juba on töötanud Valges Majas presidendi abikaasana. Esiteks on ta liialt sõnakas ja koduperenaiste jaoks liialt vastuvõetamatu. Teiseks ei hääleta suurim valimas käijate grupp ehk naised sugugi mitte sooliste valikute järgi ja eelistab enamasti meeskandidaate.

Seega kokkuvõttes võivad demokraadid ükskõik kui palju pingutada või jätta muljet oma aktiivsest kampaaniast kuid novembris valitakse ametisse väga tõenäoliselt ikkagi vabariiklaste kandidaat. See on ka põhjendatud, et las siis tegeleb George W. Bushi loodud “maailmakorra” edasise demokratiseerimise ja varjupoksiga terroristide nokauteerimiseks.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga