Evelin ilves Eesti meistri tiitliga?

Juhtusin vaatama Kroonika sisukorda ja seal jäi silma järgnev teade: Presidendiproua EVELIN ILVES (40) läbis Kalevipoja rulluisumaratoni sedavõrd kobeda ajaga, et võitis oma esimese tõsisema auhinna, Eesti meistri tiitli.

Proua president Evelin Ilves rulluisutamas Pirita teel 5. mai 2008. Foto Virgo Kruve.
Proua president Evelin Ilves rulluisutamas Pirita teel 5. mai 2008. Foto Virgo Kruve.

Tundub, et kevadised trennid Pirita teel on saanud vääriliselt tasutud. Või kas ikka ongi nii?

Kui see pole hea suhtekorraldus, siis oleksin ilmselgelt pettunud kunagise ONIA kampaania väljatöötaja võimetes. Ärgem unustagem, et laupäeval ilmus Eesti Päevalehes mulle väga põnevat lugemist pakkunud Kaarel Kressa kirjutis, milles sees ka lõik:

Oma pesas hoiab Ilves Kaameli pilti. Kaamelist peeti tema eluajal väga lugu, sest ta suutis ka tiigis elades mitu nädalat joomata olla. Ilves on kindel, et kunagi saab ka tema sellega hakkama.  http://www.epl.ee/artikkel/440096

Mäletate veel seda president ilvese haiglasse viimise lugu? Väidetavalt mingi viirushaigus, mida seostati Gruusiast naasmisega, kuid millele Postimehe kommentaatorid andsid hoopis teise selgituse: tilgutite alla viimine, et inimene viinatsüklist välja tuua.

One thought on “Evelin ilves Eesti meistri tiitliga?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga