blogid ja internett

Blogisse toonud kummalised otsingusõnad

Täheldame ülesse mõned kummalised sõnad, mille peale on minu veebikoju jõutud:

20. oktoober

eestlane olen ja eestlaseks jään autor;

adblock riba;

19. oktoober

reklaamplakatid 2008;

patsiendid ja vägivald psühhiaatrias;

osturalli reklaamplakat;

putini koer;

evelyn sepp modell;

öölaulupidu.ee;

18. oktoober

koerte jälitus;

modell;

terve naine;

ei ole üksi ükski maa;

Kui seda loetelu natuke analüüsida, siis esmalt üllatas mind otsing öölaulupidu.ee ehk kellegi arvates, võivad interneti aadressis olla täppidega tähed. Muideks, Soomes ja Saksamaal ongi see võimalik, kuid mitte Eestis.

Venemaa peaminister Putini koera lugu tõi ka kaks viidet: putini koer ja koerte jälitus. Kas keegi oskab ära seletada, miks on Putini ja Bushi koerad süsimusta värvi? Ma saan aru, miks VIP limod on mustad, kuid koerad?

Lõpetuseks jätame naisterubriigi ehk siis sõnad: modell, terve naine ja evelyn sepp modell. Ma ei tea kas asi on vaid minus aga ma tahaks küsida, et kas kunagi on otsitud ka “poolik naine”(katkine naine) fraasi järgi? Igatahes sai retoorilisi küsimusi üsna palju.

Peaks vist ka ära märkima, et nädalaga õnnestus saada 2000 lugejat. See pole muidugi eesmärk kuid siiski hellitab ego, sest mille muu jaoks seda blogi siis ikka peetakse. Heameelega nägin kolmapäeva 15. oktoobri lõunal, et ületatud on ka 8000 lugeja piir. Uus verstapost 9000 külastust täitus esmaspäeval 20. oktoobril kella 16 paiku. Selleks ajaks oli ka kirjutatud artikleid ja saadud (heakskiidu läbinud) kommentaare kogunenud ühepalju – 109.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga